LAV

Jednostavnija nedelja u odnosu na prethodnu.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Jednostavnija nedelja u odnosu na prethodnu.

Hrana

Gledaćete da ugodite sebi i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista....samo ne preterati. Pogotovo ne sa slatkišima.

Ljubav

Ne bi trebalo da bude nekih posebnih pometnji ili trzavica u partnerskim odnosima. Uglavnom će se dešavati situacije koje vam prijaju i donose vam dobro raspoloženje. Dobar je momenat za okupljanja i druženja sa prijateljima, ali i za planiranje sa voljenom osobom vaših budućih aktivnosti, izlazaka, odmora, putovanja. Slobodni Lavovi – iako ste trenutno u fazonu da se opuštate, uživate i da gledate napred ka novim emotivnim dešavanjima, možete imati „podsećanje“ na prošlost – bilo kroz talas sentimentalnosti ili pak konkretan kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Jednostavnija nedelja u odnosu na prethodnu. To ne znači da neće biti povremenih izazovnih situacija ili napetosti – ali mnogo lakše i sa manje nerviranja ćete izlaziti sa time na kraj. Brzo ćete dobiti pokazatelje da su vaše angažovanje ili neki potezi iz prethodnog perioda bili više nego dobri. Sa kolegama i saradnicima je prilično korektan odnos – razumete se i podržavate jedni druge. Dobro za dogovore, nove kontakte, poslovne sastanke – bićete vrlo posvećeni, odgovorni i imati jak motiv i usmerenje.

Zdravlje

Dobro, nešto osetljiviji želudac i moguće slabije meteoropatske tegobe.