VODOLIJA

Vodolije očekuje talasanje u partnerskim odnosima. Što se tiče posla, imaćete ozbiljnih problema sa klijentima.

Imaćete problema sa stresom.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Vodolije očekuje talasanje u partnerskim odnosima. Što se tiče posla, imaćete ozbiljnih problema sa klijentima.

Imaćete problema sa stresom.

Hrana

Kad god vam u ovoj nedelji raspoloženje bude „šareno“ dohvatićete se tanjira ili izvršiti atak na frižider. Apetit je pojačan a promene raspoloženja ga dodatno "naduvavaju".

Ljubav

Pun Mesec je u partnerskom polju na samom kraju ove sedmice. U onim vezama koje su stabilne – doći će do kratkotrajnog „talasanja“ ali i do brzog vraćanja u normalu i smirivanja. U suštini, niste ugroženi kao par, ali ćete imati pomalo truckav put kroz ovu nedelju. Pomešano gorko – slatko. Malo strasti, malo nervoze. No, u onim vezama koje su duže vreme nestabilne – ova nedelja može biti okidač čak i za razmišljanje u pravcu odvajanja. Slobodne Vodolije – za ludovanje je ovo odličan period. Vi ste u fenomenalnoj energiji, vrlo aktivni i itekako vam se otvaraju prilike za flertovanja i nova poznanstva.

Posao

Očekujte bukvalno „napad“ od strane klijenata, saradnika, poslovnih partnera. Pri tom ne mislim ništa loše – ti napadi će biti iz razloga što će svi hteti da budu u kontaktu sa vama, da se sa vama dogovore, da njih stavite kao prioritet i sa njima završite posao. Povremeno ćete imati osećaj da ne znate gde ćete pre i da ćete se pogubiti u dešavanjima – ali vi ćete sve ovo obaviti više nego dobro. Iako je nedelja pred vama vrlo izazovna i napeta – na sve te izazove ćete vi umeti da adekvatno odgovorite.

Zdravlje

Stres je naglašen. Stariji neka obrate pažnju na cirkulaciju i oscilacije pritiska.