VODOLIJA

Neko će vam slatko zakomplikovati život, probuditi vas i pokrenuti.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Neko će vam slatko zakomplikovati život, probuditi vas i pokrenuti.

Hrana

Najviše će vam odgovarati manji obroci I rutina u ishrani. I dalje imate manjih problema sa varenjem, pa se potrudite da ne preterujete ni u čemu. Prekinite onda kada je najslađe.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je suštinski više nego dobar. Može malo da se zakuva početkom nedelje jer nećete moći lako da se dogovorite po nekim pitanjima i činiće vam se da partner olako shvata ono što je vama od važnosti. Isto tako – krajem sedmice ne ljubomorišite i ne sklapajte negativne filmove u svojoj glavi. No, ovo su ipak sitne i rešive stavke ukoliko postoji pregršt dobre energije i strast između vas dvoje. A postoji. Slobodne Vodolije – promena u emotivnoj sferi. Neko će vam slatko zakomplikovati život, probuditi vas i pokrenuti. Prepustite se talasu pozitivne energije koja vas sada nosi.

Posao

Vrlo aktivan i „zaposlen“ period je pred vama. Koristite priliku da mnogo toga uobličite, rešite ili pokrenete projekte koji su vam od važnosti. Da će ići lako – neće. Već početkom nedelje možete imati nesporazume sa saradnicima i kolegama, a vrlo lako može da se dogodi da postoji tenzija i u odnosu sa autoritetima. Za neke stvari jeste u pravu, ali sada ih ne možete „isterati“ na svoj način, već se prilagoditi drugima. Finansije su stabilne, ali troškove ne uspevate da kontrolišete.

Zdravlje

Pojačan umor, osetljivost disajnih puteva.