VODOLIJA

Finansije su trenutno nešto pojačane.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Finansije su trenutno nešto pojačane.

Hrana
U ovom periodu možete svoje nezadovoljstvo "daviti" uživanjem u hrani. Ono što vam ide na ruku je povećano trošenje energije, pa ćete makar jedan deo ovog viška kalorija uspeti da izbacite kroz aktivnost
Ljubav
Ono što vas očekuje u partnerskim relacijama u narednih nedelju dana je koktel uspona i padova, vrućeg i hladnog, ljubavi i strasti koje se miksuju sa tenzijom. Vaše su misli vrlo nemirne ovih dana i kao da vam ne dozvoljavaju da se vi lično stabilizujete i uhvatite neki pravac. Odnos sa voljenom osobom sada ne može biti "zlatna sredina", već stalno postoje varijacije, čak isključivost u nekim momentima. Ali sve te varijacije sada odnos čine živim i vrlo aktivnim. Slobodne Vodolije – Venera I Mars u vašem partnerskom polju obećavaju period sa dodatnim šansama da se ljubavno i strasno pronađete sa nekim.
Posao
Dok u jednom trenuku funkcionišete bez problema, lagano i opušteno, sa čak visokim nivoom pozitivne o podsticajne energije – ima i onih momenata u kojima ne znate gde ćete pre, u kojima vas svi oko vas nerviraju i u kojima ste pod pritiskom saradnika, klijenata, kolega, nadređenih. I jednostavno, takvi su dani – ne možete izbeći ni pozitivna dešavanja, ali ni tenziju. Ta tenzija baš može biti naglašena sredinom sedmice, pa u tom periodu spremite "živce na gotovs". Finansije su trenutno nešto pojačane.
Zdravlje
Povremeno pojačan nivo stresa.