ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije – kod nekih poslovni segment, kod drugih društvenost i izlasci – mesta su za izuzetno zanimljiva dešavanja i ljubavne akcije.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Škorpije – kod nekih poslovni segment, kod drugih društvenost i izlasci – mesta su za izuzetno zanimljiva dešavanja i ljubavne akcije.

Hrana
Potreba za obilnijom hranom, povećanje apetita – a slatkiši vam mogu biti posebno slaba tačka. Pokušajte da obroci budu redovni, ali umereni i sa više povrća i zeleniša.
Ljubav
I partnerska i vaša planeta su u tranzitu kroz znak Lava – što ima i svoje dobre, ali i loše strane. Dobre su što će emocije biti vruće, što će ljubav biti jaka a strasti na vrhuncu. Loše je što ovi tranziti ukazuju na to da ste sada oboje skloni da budete tvrdoglavi, dramatični, ukazuju na neki vid borbe u kojoj ćete se takmičiti čija će biti zadnja i ko je u pravu. Ono što je suština jeste da ovo nije jednostavna sedmica za vas dvoje, kao što ni vaš odnos neće biti ravna linija. Slobodne Škorpije – kod nekih poslovni segment, kod drugih društvenost i izlasci – mesta su za izuzetno zanimljiva dešavanja i ljubavne akcije.
Posao
Vaše polje karijere i poslovne aktivnosti sada dolaze dodatno u fokus, dodatno se situacija zakuvava i pred vama je vrlo aktivna nedelja sa mnogo dešavanja. Neki od vas će biti pozitivno iznenađeni promenama koje se pokreću, moguće je napredovanje ili dobijanje vama prilično važnog poslovnog projekta ili zadatka. Poslovna svakodnevica sada traži vašu veliku posvećenost i ulaganje svih snaga – jer je pred vama dodatno period koji donosi velike promene. Finansije – više novca u vašem novčaniku.
Zdravlje
Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati manjih zdravstvenih tegoba.