ŠKORPIJA

Jake predispozicije za tajna dešavanja i ljubavne afere – bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Jake predispozicije za tajna dešavanja i ljubavne afere – bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

Hrana

Odličan period da krenete sa režimom ishrane koji vam prija, da otpočnete sa dijetom. Umećete da kontrolišete sebe (osim kada su slatkiši u pitanju). Rezultati vaših novih navika će brzo biti vidljivi.

Ljubav

Jake predispozicije za tajna dešavanja i ljubavne afere – bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Ako ste solo – to što ćete ući u tajnu vezu sa osobom koja nije emotivno slobodna možete „pravdati“ jakim strastima, ne želeći da razmišljate da će pre ili kasnije neko u ovom odnosu biti povređen. Ukoliko ste zauzeti – trebaće vam sva vaša volja i snaga da se oduprete izazovima koji su pred vama. DA li ćete pokleknuti ili ne – zavisiće od vas. U svakom slučaju, u vašim emotivnim relacijama su ovih dana u igri strasti, ali i pojačana količina ljubomore i posesivnosti.

Posao

Koliko god da vam novac dolazio ovih dana, on istim tempom i odlazi od vas, a bilo bi takođe dobro da povedete više računa da neke pare ne izgubite ili ne zaturite. Što se poslovnog sektora tiče – dosta aktivnosti, ali dosta i izazovnih situacija je pred vama. Dogovori će povremeno bagovati i nećete uspeti da se sporazumete baš uvek sa saradnicima. Malo ćete i vi biti krivi za to jer nećete imati strpljenja da saslušate, nego ćete „terati“ neku svoju priču i svoju politiku. Vodite računa da ne pokvarite odnose od važnosti.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa varenjem.