ŠKORPIJA

Vas očekuju strastvena dešavanja i uživaćete u tome. Takođe, pripremite se za velike odlive novca.

Kod vas se oseća pojačan umor.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Vas očekuju strastvena dešavanja i uživaćete u tome. Takođe, pripremite se za velike odlive novca.

Kod vas se oseća pojačan umor.

Hrana

Pošto se nema vremena, ispada da je najjednostavnije uzeti neku gotovu hranu ili smandrljati po koji sendvič, zabaviti se grickalicama i slatkišima. A menjanje navika po pitanju ishrane? Na to ste zaboravili?

Ljubav

Venera se jeste smestila u vaše polje ljubavi i uživanja, ali je u ovoj nedelji čeka napet aspekt sa Marsom koji vlada vašim znakom. U odnosima koji su suštinski snažni, ovo će samo dodati na strasti i pored povremene napetosti i teškoća da se usaglasite. No, u onim odnosima koji su na klimavim nožicama može biti izražena tenzija, prebacivanje, vraćanje na stare teme. Da li je moguć po koji raskid? Pa, jeste. Slobodne Škorpije – sve više se otvara prostor za intenzivna emotivna dešavanja kod vas. Ok, ove nedelje je za ulazak u bilo koji vid odnosa primarna strast ali....pa vi ste Škorpija, šta fali toj strasti?

Posao

Imate osećaj da se vrtite u začaranom krugu. Završite sa jednom obavezom – odmah kreće nova. I tako redom. Dobro je što ste sada prilično organizovani i jako malo toga ostavljate „za sutra“. No, koliko god da se trudite i da ste vredni – suštinski, čini vam se da se ne pomerate sa mesta a i ne vidite u perspektivi mogućnost za neki vid promene koji vam je sada toliko potreban. Ne brinite, promene će doći – možda i ranije nego što mislite. Niste nezadovoljni finansijama ali odlivi novca su i dalje dosta veliki.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje zbog pojačanog umora. S druge strane – imate probleme sa spavanjem.