RAK

Slobodni Rakovi – period vam je odličan za druženja i putovanja, ali i za to da neko "ušeta" u vaš život.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Rakovi – period vam je odličan za druženja i putovanja, ali i za to da neko "ušeta" u vaš život.

Hrana

Ove nedelje lako možete otići u preterivanje po pitanju ishrane. Ne opterećujte organizam, ali ne idite ni u drugu krajnost – da obroke zamenjujete grickalicama I slatkišima. Više tečnosti, bolja hidratacija.

Ljubav

Potreba za mirom I stabilnosti u emotivnim relacijama je posebno naglašena tokom ove sedmice. Jer, mir i stabilnost nemate u okviru poslovnog i porodičnog segmenta – ovi sektori života vam razvlače živce kao konopce i dodatno pojačavaju potrebu da vaše partnerstvo bude mirna luka. E sad, koliko ćete uspeti u tome – verovatno polovično, jer će biti povremenih ali slabih varnica između voljene osobe i vas. Slobodni Rakovi – period vam je odličan za druženja i putovanja, ali i za to da neko "ušeta" u vaš život. Vaš društveni život, ali i društvene mreže sada donose potencijalne ljubavne prilike.

Posao

Dosta aktivna nedelja je pred vama. Mnoštvo sitnih obaveza, ali i sastanaka, poslovnih kontakata – od kojih neki mogu ići i ka sklapanju konkretnih dogovora, pojačana papirologija. Sredinom sedmice tempo obaveza će se pojačati i moguće je prisustvo nervoze u saradničkim i kolegijalnim odnosima. Pun Mesec na samom kraju radne nedelje donosi kulminaciju zahtevnog poslovnog perioda koji je iza vas i za vikend ćete moći da odahnete jer ste najveće stavke rešili i zatvorili. Finansije i dalje vrlo "šareno".

Zdravlje

Manji problemi sa probavom, hormonima, povremene meteoropatske tegobe.