RAK

Moguće su stomačne tegobe.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Moguće su stomačne tegobe.

Hrana
Okruženost bliskim osobama i dragim ljudima vam pojačava apetit. Ipak, u ovoj sedmici makar izbegnite da uzimate obilnije obroke u večernjim satima.
Ljubav
Središnji deo nedelje može doneti napetost u partnerskim odnosima. Manjak vremena a višak nervoze negativno će uticati i na partnera i na vas, pa su u tom periodu moguće manje ili veće tenzije, lošija komunikacija, pa čak i to da se oboje na kratko povučete i ućutite. Gledajte da u ovim danima (sreda, četvrtak, petak) bolje čujete i više razumete jedno drugo. Slobodni Rakovi – period nije savršen za stabilne ljubavne početke, ali je zato izuzetno dobar za sve vidove druženja, zabave, društvenosti. Novo poznanstvo ili kontakt preko društvenih mreža može biti zanimljiv, ali mu treba vremena da se razvije.
Posao
Na trenutak će izgledati kao da ćete nešto uspeti da rešite ili realizujete očas posla – a onda će situacija početi da se komplikuje. Neko će zakazati – bilo vi, bilo druge osobe, doći će do otežanja u komunikaciji ukoliko su dogovori u pitanju, a ukoliko su za završetak bitni neki papiri ili dozvola – nešto će faliti da bi dokumentacija bila kompletna. Nemojte biti iznenađeni ako se sve prolongira za narednu sedmicu. Generalno gledano – sedmica koja kao da vam ne dozvoljava lagano i opušteno funkcionisanje.
Zdravlje
Moguće su stomačne tegobe.