RIBE

Neki vid zatvorenosti postoji kod vas.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Neki vid zatvorenosti postoji kod vas.

Hrana

Pun Mesec u drugom delu sedmice, a u polju koje se vezuje za vašu ishranu – ukazuje da definitivno nešto ne radite kako treba. Obroci su neredovni, mnogo je slatkiša i mesnih prerađevina.

Ljubav

Neki vid zatvorenosti postoji kod vas, pa partner može osećati da do vas dopire samo jednim delom (najpre kroz praktične stvari i dogovore) a da mu emotivno izmičete, sklanjate se, udaljavate. Zato u ovoj sedmici može dolaziti do nesporazuma između vas dvoje – koji su, realno gledano lako rešivi ali ipak podrazumevaju da vi dozvolite voljenoj osobi da se oseti emotivno sigurnije pored vas. Napomena – u nešto većem problemu tokom ove nedelje mogu biti oni partnerski odnosi u kojima postoje tajne, ali i oni u kojima parter i vi polako shvatate da više ne delite ista interesovanja, vrednosti, želje. Slobodni – priče koje vam se sada "nude" nose dašak neobičnosti, avanture, strasti. DA li je to za vas ili nije – sami ćete morati da odredite.

Posao

Mirno more po pitanju saradničkih i kolegijalnih odnosa, komunikacije, obaveza i organizacije – svakako nećete imati, ali pošto je to kod vas postalo trend u nekom dužem vremenskom periodu unazad – valjda ste se do sada navikli na pomalo haotično, ali uspešno funkcionisanje. Kada zanemarimo napore koje ulažete na dnevnoj bazi – period vam je izuzetno povoljan za napredovanje, dokazivanje, probijanje, ambiciju. Finansijski ćete dosta dobro proći u ovoj nedelji, ali stabilnost teško da možete imati.

Zdravlje

Umor, preopterećenost. Opuštajte se što više.