RIBE

Slobodne Ribe – možete biti privučeni osobom koja je harizmatična, drugačija, neobična ali za koju niste sigurni da li želi nešto ozbiljnije ili samo prolaznu avanturu.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Ribe – možete biti privučeni osobom koja je harizmatična, drugačija, neobična ali za koju niste sigurni da li želi nešto ozbiljnije ili samo prolaznu avanturu.

Hrana

Bićete skloni obrocima u večernjim satima, najpre na nervnoj bazi – i tada se uglavnom okretati slatkišima, grickalicama. Generalno – prijaće vam mlečni proizvodi, posebno grčki jogurt.

Ljubav

Čas ćete biti preplavljeni pozitivnim osećanjima, a čas ćete zaroniti u negativnosti, preispitivanja, zabrinutosti. Čas ćete biti ushićeni, čas na ivici razočarenja. Ovo nije jednostavan period za vaše emotivne relacije – stvari ne funkcionišu onako kako biste vi želeli, ali to ne znači automatski da su loše. Izbegavajte da sopstvenu nervozu unosite u odnos sa partnerom, ali isto tako – izbegavajte da voljenoj osobi dajete razlog za ljubomoru. Slobodne Ribe – možete biti privučeni osobom koja je harizmatična, drugačija, neobična ali za koju niste sigurni da li želi nešto ozbiljnije ili samo prolaznu avanturu.

Posao

Poslovni sektor funkcioniše sa velikim oscilacijama – momenti kada sve ide lako i lepršavo, smenjuju se sa momentima u kojima je prisutna velika užurbanost i haotičnost. Sedmica je prepunjena dešavanjima – brzinom, problemima u dogovorima, sa papirologijom, pravne začkoljice. Čas ste zadovoljni svojim rezultatima, čas se brinete. Komunikacija sa saradnicima će imati uspone i padove. Sunce je ušlo u vaš znak i daće vam svesnost, energiju i motiv da se borite, napredujete, ostvarite, dokažete.

Zdravlje

Pojačana nervoza.