RIBE

Slobodne Ribe – u periodu ste kada treba uživati u druženju i novim poznanstvima koja dolaze.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Ribe – u periodu ste kada treba uživati u druženju i novim poznanstvima koja dolaze.

Hrana
Ukoliko ste vi stabilni i bez pojačane nervoze i oscilacija – i vaša će ishrana biti u redu. U suprotnom (a to je sada itekako moguće) – imaćete promenljiv apetit I vrlo neredovnu ishranu.
Ljubav
Partner pokazuje promenljiva raspoloženja i ponašanja i uvlači vas stalno u rolerkoster dešavanja u kojem ste u jednom trenutku bliski, puni razumevanja, ljubavi i želje i dobre komunikacije…a u drugom postoji tenzija, pritisak, isključivost, ljubomora. Na vama je da ova prva, pozitivna događanja podstičete i u njima uživate, a da u drugima pokažete visok nivo razumevanja i tolerancije. Ako se partner buni zbog manjka zajedničkog vremena iz razloga vaše okupiranosti poslom – pokušajte da nešto uradite po ovom pitanju. Slobodne Ribe – u periodu ste kada treba uživati u druženju i novim poznanstvima koja dolaze.
Posao
Mars u polju poslovne svakodnevice ukazuje na to da je mesto na koje ulažete energiju baš poslovni sektor. Dodatno, ulazak Venere u ovo polje u ponedeljak – daće više prilika za zaradu, za neki vid napredovanja ili povoljne poslovne prilike. No, u svakom slučaju – ne treba očekivati smanjenje nivoa obaveza i vaše angažovanosti, naprotiv – itekako je moguće da se situacija samo zahuktava. Sa druge strane gledano – ovo je izuzetno povoljan period za ostvarivanje vaših poslovnih težnji i ambicija.
Zdravlje
Umor i preforsiranost mogu dovesti i do pada imuniteta.