BIK

Osetljivost grla, kičme. Mogućnost infekcija urinarnog trakta.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Osetljivost grla, kičme. Mogućnost infekcija urinarnog trakta.

Hrana

Za vas bi bilo najbolje da ograničite sebe po pitanju nekih namirnica ili navika koje praktikujete u ishrani. Sklonost da budete previše opušteni ili da preterujete itekako postoji.

Ljubav

Situacija u partnerskim odnosima i na dalje je vrlo šarena – kao što imamo parove kod kojih postoji bliskost, strast i solidna komunikacija (sa otežanjima koje ne dolaze iz vašeg odnosa, nego spolja – iz okolnosti koje vam ometaju funkcionisanje), isto tako imamo i parove kod kojih mnogo toga ključa ispod površine, tenzije se nakupljaju i samo se čeka ko će povući prvi potez i otvoriti "Pandorinu kutiju". Slobodni Bikovi – nedelja sa mnogo zabave (ako je ludovanje, opuštenost, flertovanje i avantura ono što vas sada interesuje). Emocije i želje se lako pokreću i nije nemoguće pokrenuti čak ni ozbiljniji odnos.

Posao

Komunikacija sa saradnicima je uglavnom korektna i kvalitetna, što će umnogome biti od pomoći tokom ove sedmice, obzirom da će vam obaveze i dešavanja na radnom mestu donositi dosta nervoze. No, to što je oko vas uzavrelo ne znači da sa tim ne uspevate i ne možete da se izborite. U suštini – vladate situacijom, koliko god ona povremeno bila komplikovana i zahtevna. Kod nekih od vas je naglašena velika potreba za promenama – ovaj ostatak septembra i oktobar će te promene i pokrenuti.

Zdravlje

Osetljivost grla, kičme. Mogućnost infekcija urinarnog trakta.