DEVICA

Pokušajte da se ne opterećujete svakim detaljem, kao ni pitanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Pokušajte da se ne opterećujete svakim detaljem, kao ni pitanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".

Hrana
Komplikovani dani prete da vas energetski iscede, ali se vi ne date tek tako lako. Trudićete se da i ove nedelje održavate potreban balans i nastavite sa zdravijim navikama koje ste počeli da primenjujete.
Ljubav
Mnogo nervoze i dilema je trenutno prisutno kod vas – tenzija koju nosite zbog okupiranosti poslovnim ili porodičnim sektorom, oko novca ili čak neki vid sumnje u partnera ili sam odnos – mogu itekako uticati na odnos sa voljenom osobom. U ovoj nedelji postoji i prostor za lepa dešavanja između vas dvoje, za dogovore i planove – pa bi bilo dobro da se više fokusirate na ovu stranu. Slobodne Device – Venera I Mars u polju tajni i podsvesti mogu neke od vas usmeriti u pravcu vrlo strasnog, ali tajnog odnosa. Novi kontakti vam svakako idu kroz druženja, društvene mreže, putovanja I izlaske.
Posao
Poslovni sektor možda u ovom periodu nije najmirnije i najstabilnije mesto – ali vam ipak donosi dobre rezultate i pozitivne promene. No, i pored solidne situacije – vi možete biti preopterećeni radnom svakodnevicom I organizacijom iste, nekim vidom pritiska koji postoji na vas na dnevnoj bazi, a moguće je da jedan deo pritiska stvarate sami sebi. Pokušajte da se ne opterećujete svakim detaljem, kao ni pitanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo". Finansijski sektor je dobar, prilivi su veći nego inače.
Zdravlje
Tražite način da se opustite. I mentalno i fizički.