DEVICA


Pojačaće vam se želja za slatkišima, pa gledajte da ne pokvarite liniju....

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Pojačaće vam se želja za slatkišima, pa gledajte da ne pokvarite liniju....

Hrana

Ove sedmice je prisutno bolje raspoloženje, opušteniji ste, a samim tim – i popravljanje apetita je tu. Doduše, pojačaće se i vaša želja za slatkišima, pa gledajte da ne pokvarite liniju....

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom iole stabilan – ušli ste u jednu dosta mirniju fazu sa znatno boljom komunikacijom ali sa više zajedničkih aktivnosti. Ovo donekle može biti pokvareno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku – vama će trebati više truda i tolerancije da „gasite vatre“ koje povremeno mogu nekontrolisano izbiti. Vama bi sam početak nedelje bio napetiji – ali je ovo itekako rešivo, jer oboje želite da smirujete strasti. Slobodne Device – dobar je period za jačanje društvenog života, za druženja, izlaske i susrete sa vama dragim osobama. A dobar je period i za poznanstva i flert....kao uvod u potencijalno više nego zanimljiva ljubavna dešavanja.

Posao

Solidna poslovna sedmica je pred vama. Vi ćete biti vrlo organizovani, komunikacija sa kolegama i saradnicima će teći normalnim tokom – pa će se lako rešiti bilo kakva potencijalna problematika ili poslovni zastoj. Dobar je period i za dogovore, jer su vaše komunikacijske veštine sada više nego dobre. Pročešljajte dokumentaciju i obaveze – da kojim slučajem nije ostalo nešto nedovršeno i da niste eventualno napravili neki propust – jer sada to možete rešiti na lak način.

Zdravlje

Osetljivost na vremenske prilike, prehlade.