JARAC

Dobro se organizujte, jer u prvim danima ove sedmice možete biti preplavljeni obavezama.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Dobro se organizujte, jer u prvim danima ove sedmice možete biti preplavljeni obavezama.

Hrana

Više ugađajte sebi tokom ove sedmice. Takođe, podsetite se nekih starih recepata ili hrane koju odavno niste jeli. Generalno gledano – baš će vam odgovarati mlečni proizvodi – sir, kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Neko bezveze raspoloženje može preovladati u vašim emotivnim partnerstvima ovih dana. Ako ono postoji iz razloga što vas neke situacije muče ili vas neka pitanja opterećuju – možda je dobro da razgovarate sa voljenom osobom o tome. Ako ste pak iz nekog razloga nesigurni ili sumnjate – opet je „lek“ razgovor. Ako se to što vas „bode u mozak“ ne vezuje za partnera – onda je tek pravi trenutak da se otvorite i popričate. U svakom slučaju – unutrašnje nemire nećete smiriti povlačenjem ili tenzijom u kontaktu sa partnerom, već samo otvorenošću i razgovorom. Slobodni – moguće su ljubavne aktivnosti ili flert preko posla. Takođe – otvorenost za komunikaciju sa bivšim partnerom ili simpatijom.

Posao

Dobro se organizujte, jer u prvim danima ove sedmice možete biti preplavljeni obavezama i ne znati na koju ćete stranu pre da krenete. Takođe, može se dogoditi da ništa ne ide jednostavno, da stalno iskaču kojekakvi sitniji ili krupniji problemi – rešavaćete ih u početnoj fazi uz prisustvo nervoze i haotičnosti, ali već kasnije – mnogo jednostavnije. Uhvatićete korak sa dešavanjima i uspeti da se usredsredite na ono što je bitno. Nesporazumi sa saradnicima ili kolegama nisu trajnog karaktera.

Zdravlje

Imunitet trenutno nije sjajan, zato ne forsirajte sebe.