JARAC

Bićete nešto više okupirani finansijskim segmentom – jer, prilivi su pojačani i treba ih pravilno rasporediti.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Bićete nešto više okupirani finansijskim segmentom – jer, prilivi su pojačani i treba ih pravilno rasporediti.

Hrana
Ušli ste u period u kojem vaši apetiti mogu biti naglašeni ili sa većim oscilacijama – sve u zavisnosti od toga kako se trenutno osećate. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne preterujete.
Ljubav
Šarenolika osećanja, šarenolika raspoloženja – jedno šaltanje iz plusa u minus i obrnuto je ono što očekuje partnera i vas u sedmici koja je pred nama. Može povremeno postojati tenzija i nerazumevanje jer ne gledate na isti način neke situacije. No, svakako je da u ovoj nedelji postoji i dobar koktel razuma i osećanja, solidna komunikacija – što će pomoći da se stekne stabilnost i prevaziđu napetosti. Slobodni Jarčevi – neko vam može privući pažnju, uzburkati osećanja, učiniti da zatreperite i pomislite da ste pronašli osobu koja je baš po vašoj meri. Vaše ljubavne želje se sada mogu realizovati.
Posao
Iako ćete naletati na osobe sa kojima se u početnoj fazi nećete razumeti i uklopiti baš najbolje – zajednički interesi I obostrana sklonost da se pronađe rešenje i ostvare rezultati – dovešće do dogovora. Što se obaveza tiče – pred vama nije opuštena nedelja, pre bismo mogli da kažemo da ćete biti pritisnuti zadacima na dnevnoj bazi – ali vama su sada najvažniji rezultati – a njih će biti. Bićete nešto više okupirani finansijskim segmentom – jer, prilivi su pojačani i treba ih pravilno rasporediti.
Zdravlje
Mogući su manji problemi sa varenjem. Stariji – osetljivi zglobovi, kičma, zubi.