VAGA

Slobodne Vage – neko vam donosi dobru energiju, zadovoljstvo, leptiriće u stomaku – da li kroz intenzivnu komunikaciju….da li kroz susrete.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Vage – neko vam donosi dobru energiju, zadovoljstvo, leptiriće u stomaku – da li kroz intenzivnu komunikaciju….da li kroz susrete.

Hrana

Ove ste nedelje u pokretu, u trku, u užurbanosti. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na po koji zalogaj „s nogu“, a verovatno je da ćete češće posećivati i restorane brze hrane.

Ljubav

Možda se u prvom delu nedelje baš I nećete složiti po svakom pitanju sa voljenom osobom. Možda ćete čak umeti I da “podbodete” jedno drugo, da budete nervozni, osorniji, da “lupite pa ostanete živi”. A možda se jednostavno u tim danima nećete razumeti baš najbolje. U svakom slučaju – ti neudobni momenti će možda doći, ali će sigurno proći. Jer, komunikacija će rešiti sve a neki lepi zajednički trenuci će ukloniti oblake sa vašeg neba. Slobodne Vage – neko vam donosi dobru energiju, zadovoljstvo, leptiriće u stomaku – da li kroz intenzivnu komunikaciju….da li kroz susrete.

Posao

Pomalo izazovna nedelja jer će biti potrebno uklopiti sto i jednu obavezu i dešavanje – a kontakti sa saradnicima, papirološka pitanja i dogovori će povremeno biti obojeni nesporazumima, povišenom energijom i kratkotrajnim nerviranjem. Mnogo sitnih obaveza je prisutno, mnogo pregovora – a verovatno je da ćete morati u nekim situacijama i da posredujete, balansirate, „peglate“. Finansijski tokovi su dosta stabilni,ali vas pred kraj nedelje čeka neplanirani trošak za kuću ili ukućane.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost povreda i virusnih infekcija.