Gven Stefani s novom frizurom izgleda potpuno neprepoznatljivo FOTO

I dok je boja svih ovih godina ostala postojana, njene frizure su se menjale.

Kosa i koža | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy / Staff
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy / Staff

Od kovrdža, preko zalizanog konjskog repa, do ekstenzija do zadnjice, pevačica Gven Stefani je tokom godina često eksperimentisala sa raznim stilovima, ali sa frizurom kakvu sada ima nismo imali priliku da je vidimo skoro 13 godina.

Pevačica je svoj novi izgled predstavila u najnovijoj epizodi američkog "Voisa", gde je već godinama jedna od članica žirija, a radi se o bob frizuri sa šiškama, piše Index.hr. Sličnu frizuru imala je na naslovnoj slici albuma "Sweet Escape" iz 2006. godine, samo što je tada umesto boba imala lob odnosno dugi bob.

Dosta kraća kosa i guste šiške pevačicu su potpuno transformisale, ali čini se da se ipak ne radi o trajnoj promeni već samo o periki jer je njen frizer Robert Vetika nakon ove, na svom Instagramu, objavio fotografiju na kojoj Gven opet ima dugu kosu bez šiški stilizovanu u stilu šezdesetih godina.

Inače, Gven je ovogodišnja dobitnica nagrade "People Choice" za modnu ikonu godine koju baš i nije obranila svojim stajlingom na dodeli, a pevačica je u poslednje vreme često na meti kritika javnosti i zbog svog plastičnog izgleda.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu