Lepota žene

Dopustila suprugu da je ošiša kod kuće, rezultat je urnebesan VIDEO

Budimo iskreni, svi smo se bar jednom u životu loše ošišali - pogotovo ako ste jedan od onih čiji roditelji su mislili da mogu da obave bolji posao od frizera.

Četvrtak, 24.03.2022.

10:57

Izvor: B92

Dopustila suprugu da je ošiša kod kuće, rezultat je urnebesan VIDEO
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Podeli:

Jedna žena je plakala od smeha nakon što je supruga naterala da se okuša u šišanju njene kose, jer njegove veštine sa magazama nisu dorasle zadatku.

Kejt Rorison je objavila video na TikTok u kojem je pokazala 'frizuru' koju joj je muž napravio. Frizuru koju je i sama prozvala pravom katastrofom. Rekla je da se odlučila na to šišanje nakon što su se zatvorili saloni što ju je prisililo na ovu odluku.

Kejt u najmanju ruku, nije bila impresionirana veštinom i trudom koji je njen suprug uložio, jer kao krajnji rezultat je taj da liči na lik Baldrika iz kultne serije 'Crna guja'.

U videu, objavljenom na njenom nalogu na Tiktoku objasnila je: "Sedila sam i razmišljala o frizuri koju mi ​​je muž napravio u izolaciji".

Zatim je objasnila: 'Toliko je loše da ti želim da dam nulu - ali to nije moguće. Zato ti dajem jedinicu.'

Potom je pokazala svoju katastrofalnu frizuru: "Nasmijana sam na fotografiji, ali je ubrzo usledila drama", objasnila je u jednom od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare