Stiže nam još jedan bizaran trend: Ovo je novi način ukrašavanja zadnjice

Ako su vam letnja garderoba i asesoari poprilično dosadili i želite nešto potpuno drugačije ove sezone, možda bi trebalo da razmislite o lepljivim kristalima za zadnjicu.

Petak, 08.06.2018.

11:15

Izvor: B92

Stiže nam još jedan bizaran trend: Ovo je novi način ukrašavanja zadnjice
Foto: Thinkstock

Podeli:

Nakon simpatičnih šljokica na tržištu mode su se pojavili lepljivi kristali pod nazivom "glitter junkie" namenjeni svim damama koje žele na plaži ili bazenu da postignu upečatljiv izgled.

Dovoljno je samo precizno nalepiti ove kristale, koji se postavljaju na obe strane zadnjice, tačno ispod linije bikinija. A vaša pozadina će potom doslovno zasijati!

Ipak, portal "Metro| piše da postoje mali problemi o kojima morate da razmislite. Prvo je postavljanje – treba da nađete prijateljicu koja će vam pažljivo aplicirati ukras za zadnjicu.

A drugo je veličina - da li će ovaj komplet, koji se prodaje u trgovinama, a koji je rađen po univerzalnoj veličini, odgovarati damama koje možda imaju malo veću pozadinu?

Sve u svemu ovo je apsolutno novi hit u svetu, a vreme će pokazati da li će zaživeti među mladima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare