Da li ću se razvesti?

Ne znam sada da li imate dar, vidovitosti ili ste dobar savetnik? Jako me zanima da li ću se razvesti?

Ponedeljak, 08.01.2018.

15:00

Izvor: B92

Da li ću se razvesti?

Podeli:

Od koga ili u tvom slučaju od čega da li ćeš se razvesti? Od pameti, ne brini nećeš, pošto je i ne poseduješ. Ili je vešto skrivaš? Neee.., šalim se ne poseduješ je! Dobar sam savetnik?! Hvala na, potencijalnom, komplimentu, ali tebi ovde nije potreban ljubavni ili bračni savetnik! Tebi je potreban savetnik za mozak, a.k.a. psihijatar! I to onaj iz "Laze Lazarevića"! Već si na tom „nivou"! Vidovit sam? Potencijalno...kamo lepe sreće, znao bi 7-icu na Loto-u i sada bi već, više godina, bio surfer na Havajima! No, dobro, pozabaviću se tobom. Da li ćeš se razvesti, to znate samo ti i tvoj muž. Ili samo ti. Ili samo tvoj muž! Ili njegov advokat! Ili njegov dečko..ili i dečko od advokata. Te „likove" treba da pitaš! Ako ti ne znaš da li ćeš se razvesti, znači da ništa nije u tvojim rukama. Uostalom, zašto moraš da znaš da li ćeš se razvesti? Ne voliš iznenađenja?! Više voliš da znaš unapred i da se nerviraš? Tako ideš i u bioskop...tek kada čuješ od drugarice svaki detalj filma, odeš i da ga pogledaš?

Da skratim priču. Imaš tri koraka da uradiš kako bi ti bilo lakše.

1. Vidi sa sobom da li hoćeš ili nećeš razvod.

2. Vidi sa mužem da li hoće ili neće da se razvede. Pitaj ga ili prati njegove mimike, ophođenje prema tebi i drugima, čitaj mu sms i viber poruke..i e mail, ofkors,..prati ga gde god da ide..Čak i u Surdulicu, ako treba!

3. Obrati se pshijatru za pomoć. I muža odvedi kod psihijatra. Jer onaj koji je tebe oženio, samo je za posmatranje. Baš kao i ti!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare