Aktuelno

OVAN

Nedelja, 22.01.2023.

00:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pred vama je jedna emotivno nemirna, ali i više nego dinamična sedmica.

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Trebali bi da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da ona zadovolji potrebe vašeg organizma

Ljubav

Pred vama je jedna emotivno nemirna, ali i više nego dinamična sedmica. Dok će neki parovi uživati u talasu druženja i zajedničkih izlazaka, kao i dobroj energiji, kod drugih će postojati dašak impulsivnosti i nervoze. Savet za ove druge – ovih dana je lako „pokačiti se“ – ali bi bilo dobro ne praviti nepotrebnu dramu i naravno – ne donositi ishitrene odluke. Da ne bi došlo do one situacije – od igračke, plačke. Slobodni Ovnovi – više nego burno i isto toliko zanimljivo vreme je pred vama. Da se zagrejete na blic možete, možete da se družite i „družite“, možete tajno da ljubavišete. Sve što je ludo i brzo – može.

Posao

Finansijski tokovi su prilično nestabilni – novac dolazi, novac odlazi. Baš iz tog razloga – dobro razmislite gde ulažete novac – mogući su gubici, veći izdaci. Poslovno – shvatićete da su neki dogovori ili obećanja – “ludom radovanja”. Ne trčite pred rudu, obraćajte pažnju na svaki detalj I ne zasnivajte svoje odluke na konto informacija koje niste debelo proverili I uverili se u njihovu tačnost. Ukoliko ste u nekim pregovorima (posebno ako se oni vezuju za inostranstvo) – ovo može krenuti dobro.

Zdravlje

Pojačan je nivo stresa – a definitivno bi bilo dobro da se više odmarate, jer ste mentalno isceđeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare