Aktuelno

BIK

Petak, 20.01.2023.

00:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neko će debelo privući vašu pažnju i uključiti vam maštu na maksimum.

Hrana

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebna su vam variva, meso, voće i što više svežeg povrća.

Ljubav

Uhvatili su vas neki “pundravci” pa vas ne drži mesto, pa biste menjali sebe, partnera, odnos, pa biste da se stalno nešto dešava. I sve je to ok I ima “leka” za ove nemire – najjednostavniji I najefikasniji jeste da partner I vi budete aktivni, da ste u pokretu, društvu, zabavnim aktivnostima. Ili da planirate nešto zajedno – bilo da je u pitanju izlazak, proslava sa prijateljima, kraće putovanjce. Samo nemojte da upadate u faze rasprava, nemira, dramatičnih poteza. Slobodni Bikovi – ljubavne, strasne ili flertujuće iskrice se mogu lako zapaliti. Neko će debelo privući vašu pažnju I uključiti vam maštu na maksimum.

Posao

Nekih iznenađenja, preokreta ili tumbanja u planovima može biti tokom ove sedmice. Možda vam neće prijati odnos nekih osoba prema vama, možda ćete biti I pod pritiskom. Možda će biti I onih dana u kojima će organizacija biti misaona imenica. Ali ipak – sedmica I pored ove dinamičnosti I po kojeg nervoznog momenta – ipak neće biti loša po vas, bar ne po rezultatima. Ovaj vam period pogoduje za dogovore (doduše, nešto više ćete morati da se fokusirate I da obratite pažnju na detalje).

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare