Aktuelno

RAK

Nedelja, 22.01.2023.

00:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ne dozvolite da vam stres iz svakodnevice kvari sreću sa voljenom osobom i remeti vam duševni mir.

Hrana

Ulazite u ovu nedelju kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu.

Ljubav

Ovih dana ste mi čas super, a čas “na tri ćoška”. Nešto mi ne izgleda da je partner kriv za takve oscilacije vašeg raspoloženja, jer deluje da je I srcem I mislima I rečima uz vas. Moguće je da posao I porodica talasaju vaše živce I dovode to tih “ćoškastih” momenata – ne dozvolite da vam stres iz svakodnevice kvari sreću sa voljenom osobom I remeti vam duševni mir. Slobodni Rakovi – neko vam može dotaknuti srce I zagolicati misli rečima koje bude maštu, osmesima I pogledima koji kriju neizgovorena obećanja. Nekoga možete upoznati preko prijatelja, kolega ili preko društvenih mreža. Nekog ko vas budi.

Posao

Verovatno je da će ovo biti komplikovana I zahtevna poslovna sedmica po vas – jer ulazite u nju kroz neki vid žurbe I borbe sa obavezama koje su se nagomilale, a koje treba rešavati što pre. Atmosfera na radnom mestu je pomalo haotična I uzburkana, a ni vi ne delujete totalno organizovano – pa su moguće kraće varnice u saradničkim ili kolegijalnim odnosima. Dosta obaveza će od vas zahtevati da posvetite pažnju svakom detalju I sitnici – pa budite fokusirani. Troškovi iskaču iz redovnih okvira.

Zdravlje

Pojačan stres I meteoropatske tegobe, naročito sredinom nedelje. Sem toga – zdravlje je dosta solidno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare