Aktuelno

LAV

Nedelja, 22.01.2023.

00:08

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Slobodni Lavovi – moguće je da postoji više osoba koje šalju signale ka vama.

Hrana

Izbegavajte prženo, pohovano, mlečne proizvode sa visokim procentom mlečne masti. Umesto toga – u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća – naročito kelerabe, karfiola, brokolija, cvekle.

Ljubav

Može postojati osećaj da nemate partnerovu podršku. Ili će između vas stalno biti neki vid napetosti, tenzija – I onih koje se mogu okrenuti u pozitivnom pravcu pa inicirati strast ili neku zajedničku društvenu aktivnost, ali I onih koje mogu otići u pravcu pojačanog varničenja I rasprava. Nije vam jednostavan emotivni period I zato ne treba ići ka tim dramskim fazama I sukobima, već se truditi da ono što je lepo (a ima toga) između vas dvoje ipak bude u prvom planu. Slobodni Lavovi – moguće je da postoji više osoba koje šalju signale ka vama. No ti signali kao da ne dopiru do vas ili jednostavno ne želite da ih vidite – a možda I niste istinski zainteresovani već samo želite da flertujete.

Posao

Ovaj “riblji” period I nije baš vreme u kojem se vi osećate aktivno – šta više, moguće je da ćete češće biti usporeni, bez energije I pravog elana za posao. Ni komunikacija sa saradnicima neće biti bajna – mnogo praznih reči a malo suštine I pravih informacija. No, budiće vas oni koji su preko puta vas – neki na lep način – podsticanjem, smehom, lepom energijom koju vam donose. A neki na onaj drugi način – time što će vas pritiskati, insistirati, zahtevati, zujati kao osice oko vas.Budite se, da ne biste pravili greške.

Zdravlje

Negde ste na pola – niti u pravom zdravstvenom problemu, niti u dobroj energiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare