Aktuelno

ŠKORPIJA

Nedelja, 22.01.2023.

00:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sada ste trenutno u fazi u kojoj se lako brecnete, izdramite ili napravite pometnju.

Hrana

Tri obroka I dve užine koje se mogu sastojati od voća ili koštunjavih plodova bi vam bile najbolja „mera“ da biste se osećali, ali i izgledali dobro...Napravite promene po pitanju ishrane, sada to možete.

Ljubav

U stanju ste da dugo podnosite nešto (sumnju, nezadovoljstvo, nedefinisanost, čudna ponašanja partnera), da ćutite I trpite I gomilate tenziju u sebi. A onda vam u trenutku pukne film I napravite mini dramu I debelo protresete temelje odnosa u kojem ste. Sada ste trenutno u fazi u kojoj se lako brecnete, izdramite ili napravite pometnju. Možda bi bilo dobro da ne idete tim putem (osim ako zaista hoćete da prekinete odnos), već da iz srca popričate sa voljenom osobom o onome što vas muči. Slobodne Škorpije – sada se lako I brzo možete zagrejati, pa I ući u neki odnos koji neće biti ni jednostavan ni lagan.

Posao

Imaćete dane više nego dobre energije, motivisanosti, hitrine I lepršavosti u poslovnom funkcionisanju. Ali ćete imati I one dane u kojima će biti previše žurbe I nervoze, u kojima ćete se saplitati na sitnicama, grešiti I zaboravljati dogovoreno. Vaš fokus I organizacija su sada vrlo promenljivi, što nije čudno – previše je pritiska na vas u poslednje vreme I obim posla se znatno povećao. Da se ne biste zapetljavali na sto strana – odredite ono što je od najvećeg prioriteta I završite. Rešavajte jednu stavku, ne sve odjednom.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, umor, nervoza, meteoropatske tegobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare