Aktuelno

RIBE

Nedelja, 22.01.2023.

00:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Savet: razgovarajte sa voljenom osobom, iznesite to što vas muči na svetlost dana.

Hrana

Pokušajte da iz ishrane izbacite ili da svedete na najmanju moguću meru određene namirnice - Slatkiše, mesne prerađevine, grickalice, proizvode od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu.

Ljubav

Emocija, zanosa I mašte trenutno imate I više nego dovoljno – što je odličan preduslov da će odnos sa partnerom ići korektno, dobro, da će biti bliskosti I da će moći da se ispeglaju povremene neravnine na vašem putu. Emocije nam nisu problem – problem leži u vašim mislima, podsvesti, jer tu postoji opterećenje, tu postoji neka nervoza, bura, začkoljica koja vam sreću kvari. Savet, isti kao I u prethodnim nedeljama – razgovarajte sa voljenom osobom, iznesite to što vas muči na svetlost dana. Slobodne Ribe – period koji je iza vas I u kojem ste trenutno – ne može da iznese ništa više od avanture. Period u koji tek ulazite doneće prave ljubavne prilike. Do tada – igrajte se I uživajte u trenutku.

Posao

Finansije vam stoje kao opterećenje – bilo da su finansijski prilivi nedovoljni da pokrijete sve, bilo da se pojavljuju iznenadni I vanredni troškovi koji vam istresu poslednji cvonjak iz džepa. Trenutno tu ne možete uraditi puno, pa prihvatite situaciju kako dolazi I nemojte se nervirati. Poslovno – malo vas je umorio period koji je iza vas. Da, vi hoćete biti odgovorni kada su obaveze u pitanju I ispoštovaćete sve što se postavi ispred vas, ali ćete ipak raditi sa smanjenim entuzijazmom. Popraviće se to uskoro.

Zdravlje

Umor. Povremeni naleti nesanice, ali I mogućnost virusnih infekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare