Lepota žene

Da li biste platili 1,2 miliona evra da zamrznete vreme kao Dženifer Aniston?

Za nju kao da nije prošlo 17 godina. Kada pogledate slike, zaista se stiče utisak da Dženifer ne stari. A koliko to košta i kako je moguće?

Sreda, 15.03.2017.

11:39

Izvor: B92

Da li biste platili 1,2 miliona evra da zamrznete vreme kao Dženifer Aniston?
Dženifer 2017. i slika iz 2005., foto: Getty

Podeli:

Sličnost između Dženifer u 2000. i u 2017. je neverovatna. Ako izuzmemo faktor "genetike", nemoguće je da njena kosa sija istim sjajem, kao i koža, a blistav osmeh ni gotovo dve decenije nije se promenio.

Glumica, ako joj se može verovati, dosta truda ulaže u svoj izgled, ali preporučuje i dosta različitih tretmana. Da li biste ih probali? Ako se uzme u obzir period od 17 godina i saberu cene, suma koju ona, osim "truda" ,izdvaja je nešto više od 1,2 miliona evra.

Ovo su iznosi koje izdvaja na godišnjem nivou.

Dženifer 2000. na setu serije "Prijatelji", foto: Getty

NOGE- 40.000 evra

Dženifer vežba šest puta nedeljno. Duge, vitke i zategnute noge su njen prepoznatljiv znak.

Trenera Mandi Ingber plaća oko 800 evra nedeljno.

"Imam svoju teretanu zbog privatnosti koja mi je neophodna. Nekada mi dođu prijateljice pa zajedno vežbamo", kaže, a osim za kardio.-treninge, ona izdvaja znatne sume i za meditacije i jogu - oko 250 evra na sat.

VRAT- 400 evra

Koncentrat "Euoko Fractional Neck Lift" Džen koristi u neograničenim količinama i za njega izdvaja nešto više od 400 evra.

Dženifer 2000., foto: Getty

ISHRANA: 16.328 evra

Pre popularnosti i serije "Prijatelji", Dženifer neke uloge nije dobijala jer je bila previše - okrugla. Njen agent ubedio ju je da mora da smrša, ako želi filmsku karijeru.

"Pila sam dosta mlečnih šejkova, jela brzu hranu. Kasnih devedesetih sam postala osvešćena i tada sam uvela red u svoju ishranu. Otkrila sam Atkinsonovu dijetu", rekla je, a strani mediji su pronašli da ona za dostavu zdrave hrane godišnje izdvaja oko 16.328 evra.

"Za doručak obično jedem avokado sa tostom bogatim proteinima. Izbegavam ugljene hidrate i gluten. To mi nikako ne prija. Tokom dana jedem dosta svežih namirnica, voće i povrće", rekla je svojevremeno.

LICE: 6.000 evra

Tako blistav i čist ten nije lako imati. Ona isprobava skoro sve što se pojavi na tržištu, razume se ono najskuplje od tretmana i tehnologija koje su u službi lepote.

Do 2000. ona je koristila kreme sa blagim eksfolijantima. A sada su njeni favoriti laserski tretmani koji koštaju, u proseku, oko 600 evra.

Ona koristi i radiotalase, hiperbaričnu komoru....što sve zajedno iznosi oko 6.000 evra godišnje.

Foto: Getty

ŠMINKA- 700 evra

Iako je njena šminka vrlo skromna, ona koristi najkvalitetnije proizvode - "Chanel" maskaru, "Laura Mercier" toner za lice, "Armani" tečni puder, "Hauschka" balsam za usne, "Chanel" puder u kamenu.

NOS - 22.000 evra

Glumica je priznala da je imala dve intervencije na nosu. Jedna je bila pre "Prijatelja", a druga kada je prolazila kroz razvod od Breda Pita.

GRUDI - 5.500 evra

Nije potvrdila, ali mediji spekulišu da je ona "doterivala" grudi.

Foto: Getty

KOSA: 7.000 evra

Kris Mekmilan je jedan od njenih najboljih prijatelja. On je frizer i od njega se Džen ne odvaja.

On joj "radi o glavi" od 1994. kada je kreirao čuveni lik Rejčel.

"Kada sam je upoznao imala je dugu, jednoličnu smeđu kosu. Nikako nije želela da joj skratim krajeve, stalno je ponavljala da ona želi i da mora da ima dugu kosu. Pošto sam frizer, ubedio sam je da se ipak ošiša. Uradili smo i senčenje pramenova. Posle šest nedelja došla je opet i tražila je još jedno šišanje. Imala je deo kose do brade, a pozadi nešto duže krajeve. Tako je nastala Rejčel”, ispričao je Mekmilan.

Ona jedno šišanje plaća oko 500 evra, a korisit najkvalitetniju kozmetiku i farbe za čuvenu "mednu" boju koju godinama ponosno nosi.

Šta je ona rekla o Bredu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.