Okrenuo decu protiv majke: Holivudska glumica doživela da je sin i ćerka smatraju neprijateljem

Otkako se razvela od Toma Kruza glumica Nikol Kidman nije uspela da održi dobre odnose sa usvojenim ćerkom i sinom.

Utorak, 04.10.2016.

10:19

Izvor: B92

Okrenuo decu protiv majke: Holivudska glumica doživela da je sin i ćerka smatraju neprijateljem
foto: Getty

Podeli:

Glumci Nikol Kidman i Tom Kruz su tokom svog braka usvojili dvoje dece, sina Konora i ćerku Belu. Nakon razvoda, deca su ostala da žive sa ocem i pod velikim pritiskom Sajentologije postali su poražavajuće otuđeni od svoje majke.

Nakon tvrdnji da je Tom prisluškivao razgovore svoje supruge nove tvrdnje navode da je glumac zajedno sa crkvom u periodu gadnog razvoda, činio sve kako bi okrenuo decu protiv Kidmanove.

Novinar Stiv Kenan u svojoj knjizi "Fer igra: Neverovatna neispričana priča o Sajentologiji u Australiji“ piše o ovim strašnim detaljima.

"Deca su prisustvovala "treninzima“ gde su slušali gomilu uvredljivih komantara na račun Nikol. Čak su i sami Bela i Konor jednom prilikom rekli da u majci vide potencijani izvor probelma kao što ih je crkva učila. Oni su razmišljali kako crkva nalaže“, otkrio je Džon Brusoa, nekada blizak Tomov prijatelj.

Dodaje još da su majku predstavljali kao podmuklu osobu i velikog neprijatelja.

Čak su i sama deca jednom prilikom rekla da ne žele da viđaju majku ako to mogu da biraju jer je ona izvor problema.

Bela danas ima 23 godina, a Konor 21.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare