Zavisnica od estetske hirurgije: Ubrzigala dva kg sala - sada ima pozadinu kao Kim

Bivša manekenka Dženifer Pamplona danas je najpoznatija po estetskim operacijama, koje je uradila kako bi imala masivnu zadnjicu baš kao rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Petak, 16.03.2018.

13:14

Izvor: B92

Zavisnica od estetske hirurgije: Ubrzigala dva kg sala - sada ima pozadinu kao Kim
Foto: YouTube Screenshot

Podeli:

Dvadesetčetvorogodišnja Dženifer Pamplona iz Brazila potrošila je više od 470.000 dolara na estetsku hirurgiju. Ona je transformisala svoje telo uz pomoć liposukcije, vađenja rebara i uvećanja grudi.

Za svoju poslednju proceduru, Dženifer je ubrizgala oko dva kilograma masti u svoju pozadinu, uprkos preporuci čak osam lekara da to ne radi jer je operacija previše rizična, piše Dejli mejl.

Dženifer, koja kaže da bi zbog lepote umrla za operacionim stolom danas je ponosna na, kako kaže, fantastične rezultate hirurga.

"Doktori su me pitali da li se plašim da ne umrem tokom zahvata, ali, po mom mišljenju, ako bi se to i desilo umrla bih srećna i prelepa", ističe.

"Luda sam za svojom zadnjicom još od 17. godine. Uvek sam bila mršava, za razliku od većine Brazilki koje su poznate po velikim oblinama".

Od tada, ona je rešila da putem estetskih operacija dobije bujnu pozadinu, te je ubrzigavala razne vrste masa koje su davale volumen.

"Konačno imam zadnjicu kao Kim Kardašijan. Sada znam da je prelepa, i mogu da je poredim sa njenom, jer ima identičnu masivnost i oblik", sa ponosom zaključuje Dženifer.

A post shared by Virtual Store (@susidollglam) on

A kako je cela procedura izgledala možete pogledati u sledećem video-snimku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.