Od debeljuce do seks-bombe: Smršala 32 kg i postala zvezda Instagrama

Dvadesetpetogodišnja Loren Volis postala je prava senzacija na Instagramu nakon što je za samo par meseci izgubila više od 30 kilograma.

Petak, 27.02.2015.

12:39

Izvor: B92

Default images
foto: thinkstock, ilustracija

Podeli:

Mlada majka dvoje dece, koja je mesečno trošila 450 funti hraneći se u restoranima brze hrane, izjavila je da su joj se otvorile oči kada je dosegla veličinu 48.

“Ugledala sam jednu svoju fotografiju i bila sam zgrožena... Izgledala sam tako naduveno, moj ten bio je užasan. Tada sam shvatila da pod hitno moram da se otarasim svojih nezdravih navika", počinje Loren svoju priču.

"Moj apetit pre dijete bio van kontrole. Bila sam u stanju da pojedem 7 hot dogova odjednom, ili celu kutiju pahuljica s mlekom za večeru. Moj organizam bio je u toliko lošem stanju da sam se zamarala i preznojavala čak i tokom najobičnijeg odlaska do prodavnice “, priznala je Loren i dodala da je nakon rođenja dvogodišnje ćerkice Mie odlučila da se učlani u jedan klub za mršavljenje, što joj je prilično pomoglo da smrša.

Brzu hranu zamenila je zdravim domaćim kuvanim obrocima, a na svom Instagram profilu redovno je počela da postavlja fotografije iz perioda pre i nakon dijete, kako bi drugim gojaznim ljudima poslužila kao inspiracija.

“Počela sam da postavljam svoje slike, kao i recepte uz slike obroka koje sam pripremala, a ubrzo je počeo da me prati veliki broj ljudi. Danas imam 19 000 pratilaca, a na mom profilu dnevno osvane i po 1 300 komentara. Izgubila sam više od 30 kilograma - sa veličine 48 došla sam na veličinu 38. Život sam promenila iz korena, i danas imam mnogo više samopouzdanja... Presrećna sam“, zaključila je Loren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare