Veze i odnosi

Holandski kralj priredio romantično iznenađenje kraljici na 19. godišnjicu braka FOTO

Holandski kralj Vilem-Aleksandar i kraljica Maksima proslavili su 19. godišnjicu svog braka i tim povodom na službenom profilu kralja na Instagramuobjavljena je fotografija na kojoj on kleči nasred zaleđenog jezera, koje se nalazi u sklopu kraljevske palate Huis Ten Boš u Hagu.

Petak, 19.02.2021.

14:00

Izvor: Tportal, super zena

Holandski kralj priredio romantično iznenađenje kraljici na 19. godišnjicu braka FOTO
Foto: Shutterstock/Ronald Wilfred Jansen

Podeli:

Kraljevski par, koji danas ima 53, odnosno 49 godina imaju zajedno tri ćerke, verili su se u martu 2001. godine, a grandiozna ceremonija venčanja održana je u februaru 2002. godine.

"Više godina kasnije, na istom mestu. Uživamo na ledu", stoji pored fotografije na kojoj kraljevski par u opuštenoj atmosferi i svakodnevnoj odeći uživaju klizajući po ledu. U jednom trenutku kralj je kleknuo nasred leda i odlučio ponovo da zaprosi svoju voljenu suprugu.

Vilem-Aleksandar postao je holandski kralj u aprilu 2013. godine, nasledivši tron nakon abdikacije njegove majke, kraljice Beatris.

Par ima tri ćerke, princezu Katarinu-Amaliju (17), princezu Aleksiju (15) i princezu Arijanu (13).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare