Dvanaest očiglednih znakova da vas muž vara

Po ponašanju muškarca može da se zaključi da ima ljubavnicu, ali treba obratiti pažnju na svakodnevne stvari. Koliko god to pokušavao da sakrije, može da bude otkriven…

Nedelja, 28.06.2015.

13:29

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odeći, ožiljci po telu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primetite više puta.

2. Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novca na izlaske, restorane, hotele...

3. Iako sedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svetu.

4. Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako će se obući, češće se brije, iznenada želi da dovede telo u formu, tušira se pre odlaska u krevet, a pre nije... Budite sumnjičave i ako licka auto više nego pre.

5. Uzbuđeno vam priča o novoj koleginici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici…

6. Prestao je da vas primećuje čak i da obučete nešto najlepše na sebe, nema interesa da provodi vreme s vama.

7. Prijatelji, kolege s posla ili porodica, svi pokušavaju da vam daju do znanja da vam muž ima ljubavnicu. Očigledno znaju nešto što vi ne znate.

8. Intuicija vam "vrišti" da on ima ljubavnicu, nemojte to da odbacujete kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna!

9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni... Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smeli.

10. Skriva SMS poruke, pozive, tj. ne želi da vam njegov telefon dođe u ruke. Jednako je i sa mejlovima, društvenim mrežama... Neki preljubnici imaju drugi mobilni za koji supruga ne zna.

11. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Neki to rade jer su srećniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savest ne da mira.

12. Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako da stalno laže i pazi da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.