Četiri devojke priznale: Kako su izgledala naša najgora seksualna iskustva

Seks u teoriji zvuči super, ali kako to često biva, teorija i praksa nisu uvek jednake. Skoro svakoj od nas se barem jednom dogodilo to da je tip s kojim ste u vezi neko vreme vrlo loš u krevetu ili da ste se našli u nekoj neugodnoj situaciji.

Utorak, 13.10.2015.

12:13

Izvor: B92

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

Četiri devojke su odlučile da podele svoja iskustva.

- Moje najgore seksualno iskustvo bilo je s frajerom koji se jednostavno previše uzbudio i svršio pre nego što smo i počeli. Nije problem ako se dogodi jednom, ali ako se dogodi pet puta zaredom, onda više nije smešno. Raskinuli smo nakon što smo dva meseca pokušavali da se ipak prvo malo "igramo", ali nijednom nismo uspeli - Ivana (27)

- Imala sam dečka koji se dosta znojio. Kad kažem dosta, mislim stvarno dosta - za vreme seksa, s glave mu je kapao znoj i imala sam osećaj kao da po meni pada kiša. Tolerisala sam to koliko sam mogla, ali kad mi je kapljica znoja za vreme seksa upala u oko, znala sam da je kraj - Ana (23).

- Ne znam da li će se računati ovo kao seksualno iskustvo, jer nije došlo do seksa, ali definitivno je najgori susret s penisom koji sam ikad imala. Moj bivši dečko nije baš držao do higijene, a jednom sam odlučila da ga iznenadim pa sam ga odvukla u podrum zgrade i krenula da mu raskopčavam pantalone. Kad sam mu skinula bokserice, čitavom prostorijom je počeo da se širi toliko neugodan miris da je i sam rekao: "Nemoj, nisam ga oprao". Bilo je užasno i oterala sam ga jako brzo nakon toga - Iva (24).

- Moja priča možda ne zvuči toliko grozno, jer se događa svima - za vreme seksa sam neočekivano dobila menzis, ali to nije bio problem. Problem je bio u tome što smo dečko i ja odlučili da ipak imamo brzinski seks u kući njegove bake, kod koje smo bili na selu - Marina (25).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.