Aktuelno

Danas je smatraju ženom od stila, a ove fotografije iz prošlosti bi rado spalila

Glumica Džesika Bil je danas modni uzor ženama širom sveta, a nekada je njen izgled bio mnogo drugačiji...

Četvrtak, 25.05.2017.

15:32

Izvor: B92

Danas je smatraju ženom od stila, a ove fotografije iz prošlosti bi rado spalila

Podeli:

Američka glumica i supruga Džastina Timberlejka, Džesika Bil, u poslednjih nekoliko godina zahvaljujuči odličnom stilu utemeljila je sebi titulu modne ikone.

U prilog tome govore fotografije sa najvažnijih događaja u Holivudu, na kome lepa brineta blista u toaletama slavnih dizajnera.

A post shared by Musekafeonline (@musekafe) on

Jednako dobro izgleda kada se pojavi na ulicama metropola, a tada nas zavodi kul i ležernim stilom, koji uvek poseduje dozu ličnog pečata.

A post shared by POWERANDSWAG (@powerandswag) on

Ipak ne tako davno, Džesika je prošetala veoma elegantnim crvenim tepihom, a to se ne može isto reći i za njenu odevnu kombinaciju.

Glumica je tada nosila dosta kraću frizuru, kao i opušten stil koji se sastoji iz farmerica dubokog struka i pamučne top majice koja je otkrila ružne tragove od bretela, koje su ostale kao posledica sunčanja.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Džesika je sama istakla da je stid ovog izdanja, ali je svakako objavila fotografiju kojom je prisetila svoje obožavaoce na modnu katastrofu.

Mnoge je nasmejala, dok su je drugi jedva prepoznali, ali su se svi na kraju složili da je njena prirodna lepota ipak najbitnija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare