GRCKA, FRANCUSKA I RUSIJA ZA PONOVNO BROJANJE GLASOVA

Ponedeljak, 02.10.2000.

16:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GRCKA, FRANCUSKA I RUSIJA ZA PONOVNO BROJANJE GLASOVA Portparol vlade Grcke Dimitris Repas je danas izjavio da sef grcke diplomatije Jorgos Papandreu sa kolegama iz Rusije, Igorom Ivanovom, i Francuske, Iberom Vedrinom, radi na sastavljanju memoranduma o upucivanju ekipe eksperata u SRJ radi ponovnog prebrojavanja glasova sa predsednickih izbora. Drugi grcki izvori ukazuju da ce vec danas biti objavljena zajednicka izjava trojice ministara koji ce "zatraziti od (predsednika SRJ) Slobodana Milosevica da dopusti nezavisnim, pouzdanim kontrolorima da ponovo prebroje glasove sa nedavnih predsednickih izbora", javlja Beta.

Portparol vlade Grcke Dimitris Repas je danas izjavio da sef grcke diplomatije Jorgos Papandreu sa kolegama iz Rusije, Igorom Ivanovom, i Francuske, Iberom Vedrinom, radi na sastavljanju memoranduma o upucivanju ekipe eksperata u SRJ radi ponovnog prebrojavanja glasova sa predsednickih izbora. Drugi grcki izvori ukazuju da ce vec danas biti objavljena zajednicka izjava trojice ministara koji ce "zatraziti od (predsednika SRJ) Slobodana Milosevica da dopusti nezavisnim, pouzdanim kontrolorima da ponovo prebroje glasove sa nedavnih predsednickih izbora", javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare