POSLANICKA INICIJATIVA SPO ZA SMENU VLADE SRBIJE

Utorak, 03.10.2000.

20:26

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POSLANICKA INICIJATIVA SPO ZA SMENU VLADE SRBIJE Srpski pokret obnove je saopstio da je odlucio da pokrene inicijative za izglasavanje nepoverenja Vladi Srbije i za razresenje predsednika republicke skupstine Dragana Tomica. SPO je odlucio i da se poslanici te stranke vrate u Skupstinu Srbije. Na sednici Poslanickog kluba SPO odluceno je i da ta partija samostalno pokrene inicijative za "pokretanje postupka za donosenje zakona o ukidanju zakona o univerzitetu, javnom informisanju, javnom redu i miru, lokalnoj samoupravi i svih izbornih zakona iz nadleznosti Srbije. SPO je odlucio da pokrene inicijativu za formiranje Anketnog Odbora skupstine Srbije povodom dogadjaja na Ibarskoj magistrali, prenosi Fonet.

Srpski pokret obnove je saopstio da je odlucio da pokrene inicijative za izglasavanje nepoverenja Vladi Srbije i za razresenje predsednika republicke skupstine Dragana Tomica. SPO je odlucio i da se poslanici te stranke vrate u Skupstinu Srbije. Na sednici Poslanickog kluba SPO odluceno je i da ta partija samostalno pokrene inicijative za "pokretanje postupka za donosenje zakona o ukidanju zakona o univerzitetu, javnom informisanju, javnom redu i miru, lokalnoj samoupravi i svih izbornih zakona iz nadleznosti Srbije. SPO je odlucio da pokrene inicijativu za formiranje Anketnog Odbora skupstine Srbije povodom dogadjaja na Ibarskoj magistrali, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare