CEROVIC: NEUKUSNO JE DA KOMENTARISEM

Četvrtak, 05.10.2000.

21:04

Izvor: B92

Default images

Podeli:

CEROVIC: NEUKUSNO JE DA KOMENTARISEM Ministar turizma u Vladi Srbije i visoki funkcioner Jugoslovenske levice Slobodan Cerovic rekao je da ne zna da li ce Slobodan Milosevic podneti ostavku na funkciju predsednika SRJ. Na pitanje novinara Bete kako se oseca kao pripadnik vlasti kojoj su gotovo svi otkazali poslusnost, Cerovic je rekao: "Eto tako kao sto ste i rekli". On, medjutim, nije zeleo da komentarise masovne demonstracije gradjana Srbije u Beogradu zbog toga sto vlast odbija da prizna izbornu volju gradjana. "Mislim da nije ukusno da sada ja komentarisem ovo sto se zbiva", rekao je Cerovic. Ministar nauke i tehnologije u Vladi Srbije i sef vracarskih socijalista Branislav Ivkovic takodje nije zeleo da komentarise danasnja zbivanja u gradu. On je samo, sarkasticnim tonom rekao da je "svojim ocima video demokratiju na delu". Novinar Bete je pokusao da stupi u kontakt s funkcionerom SPS Ivicom Dacicem ali je osoba koja se predstavila kao Sasa rekla da to nije "Dacicev telefon vec telefon beogradskog odbora SPS".

Ministar turizma u Vladi Srbije i visoki funkcioner Jugoslovenske levice Slobodan Cerovic rekao je da ne zna da li ce Slobodan Milosevic podneti ostavku na funkciju predsednika SRJ. Na pitanje novinara Bete kako se oseca kao pripadnik vlasti kojoj su gotovo svi otkazali poslusnost, Cerovic je rekao: "Eto tako kao sto ste i rekli". On, medjutim, nije zeleo da komentarise masovne demonstracije gradjana Srbije u Beogradu zbog toga sto vlast odbija da prizna izbornu volju gradjana. "Mislim da nije ukusno da sada ja komentarisem ovo sto se zbiva", rekao je Cerovic. Ministar nauke i tehnologije u Vladi Srbije i sef vracarskih socijalista Branislav Ivkovic takodje nije zeleo da komentarise danasnja zbivanja u gradu. On je samo, sarkasticnim tonom rekao da je "svojim ocima video demokratiju na delu". Novinar Bete je pokusao da stupi u kontakt s funkcionerom SPS Ivicom Dacicem ali je osoba koja se predstavila kao Sasa rekla da to nije "Dacicev telefon vec telefon beogradskog odbora SPS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare