KOSTUNICA U PETAK SA LIDERIMA SNP I SNS U SAVEZNOJ VLADI ?

Četvrtak, 12.10.2000.

23:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KOSTUNICA U PETAK SA LIDERIMA SNP I SNS U SAVEZNOJ VLADI ? Predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica razgovarace u petak u Beogradu s liderima Socijalisticke narodne partije i Srpske narodne stranke Crne Gore o formiranju nove Savezne vlade, saznaje Beta u kabinetu jugoslovenskog predsednika. Izvor Bete kazao je da ce u Beograd doputovati potpredsednici SNP-a Predrag Bulatovic i Zoran Zizic i predsednik SNS-a Bozidar Bojovic. Prema tom izvoru, predsednik Kostunica posetice Crnu Goru tokom sledece nedelje. Clan Kriznog staba DOS-a Zoran Djindjic rekao je agenciji SRNA u Beogradu da ce predsednik SRJ Vojislav Kostunica otputovati u petak u Crnu Goru i tamo otvoriti rundu pregovora o formiranju savezne vlade. Predsednik Kostunica sutra putuje na razgovore sa delegacijom SNP-a vec sledeceg dana sve bi trebalo operativno da se zavrsi zakljucio je Djindjic.

Predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica razgovarace u petak u Beogradu s liderima Socijalisticke narodne partije i Srpske narodne stranke Crne Gore o formiranju nove Savezne vlade, saznaje Beta u kabinetu jugoslovenskog predsednika. Izvor Bete kazao je da ce u Beograd doputovati potpredsednici SNP-a Predrag Bulatovic i Zoran Zizic i predsednik SNS-a Bozidar Bojovic. Prema tom izvoru, predsednik Kostunica posetice Crnu Goru tokom sledece nedelje.

Clan Kriznog staba DOS-a Zoran Djindjic rekao je agenciji SRNA u Beogradu da ce predsednik SRJ Vojislav Kostunica otputovati u petak u Crnu Goru i tamo otvoriti rundu pregovora o formiranju savezne vlade. Predsednik Kostunica sutra putuje na razgovore sa delegacijom SNP-a vec sledeceg dana sve bi trebalo operativno da se zavrsi zakljucio je Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare