STANISIC OPET SEF SDB?

Subota, 14.10.2000.

13:49

Izvor: B92

Default images

Podeli:

STANISIC OPET SEF SDB? Beogradska "Borba" pise u subotu da bi nekadasnji sef Sluzbe drzavne bezbednosti Srbije Jovica Stanisic mogao da se vrati na tu funkciju i da zameni sadasnjeg nacelnika SDB, general-pukovnika policije Radeta Markovica. Opisujuci Stanisica kao "obavestajca u rukavicama", list navodi da je "ovih dana aktuelna prica" o njegovom povratku na "celo tajne policije", umesto Radeta Markovica, koji ga je na toj funkciji nasledio, posle smene u novembru 1998. godine. "Borba" takodje navodi, prenosi Beta, da Stanisica njegovi saradnici opisuju kao "sposobnog, hitrog i kao coveka koji ima sjajne informacije i zna odlicno da proceni sve 'obavestajne cinjenice'".

Beogradska "Borba" pise u subotu da bi nekadasnji sef Sluzbe drzavne bezbednosti Srbije Jovica Stanisic mogao da se vrati na tu funkciju i da zameni sadasnjeg nacelnika SDB, general-pukovnika policije Radeta Markovica. Opisujuci Stanisica kao "obavestajca u rukavicama", list navodi da je "ovih dana aktuelna prica" o njegovom povratku na "celo tajne policije", umesto Radeta Markovica, koji ga je na toj funkciji nasledio, posle smene u novembru 1998. godine. "Borba" takodje navodi, prenosi Beta, da Stanisica njegovi saradnici opisuju kao "sposobnog, hitrog i kao coveka koji ima sjajne informacije i zna odlicno da proceni sve 'obavestajne cinjenice'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare