PROMENE U ZDRAVSTVU

Ponedeljak, 16.10.2000.

15:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PROMENE U ZDRAVSTVU U kragujevackom Klinicko-bolnickom centru je formiran troclani privremeni kolegijum cija je uloga da do formiranja novog rukovodstva omoguci normalan rad KBC. Clanovi privremenog kolegijuma Rade Pavlovic, Velja Pajevic i Branko Ristic i predstavnici sindikata zatrazili su danas bezuslovnu ostavku direktora KBC Slavice Djukic Dejanovic i celokupnog rukovodstva bolnice. Direktorka KBC-a Slavica Djukic-Dejanovic ponovila je danas u razgovoru sa clanovima privremenog kolegijuma svoju odluku da ostavku moze da podnese samo Vladi Srbije, koja je imenovala na tu funciju. Ona je rekla da vise nema motiva da ostane na mestu direktora KBC i dodala da "primopredaju duznosti zeli da obavi na legalan nacin". Slavica Djukic-Dejanovic visoki je funkcioner Socijalisticke partije Srbije i ranije je bila potpredsednik te partije, prenosi Beta. Na danasnjem zboru radnika Medicinskog centra u Vranju prihvacene su ostavke direktora Medicinskog centra Blagoja Timcica, direktora bolnice Lazara Stankovica i direktora Doma zdravlja Miroslava Joksica. Na zboru radnika bili su zaposleni u Domu zdravlja i deo radnika vranjanske bolnice.

U kragujevackom Klinicko-bolnickom centru je formiran troclani privremeni kolegijum cija je uloga da do formiranja novog rukovodstva omoguci normalan rad KBC. Clanovi privremenog kolegijuma Rade Pavlovic, Velja Pajevic i Branko Ristic i predstavnici sindikata zatrazili su danas bezuslovnu ostavku direktora KBC Slavice Djukic Dejanovic i celokupnog rukovodstva bolnice. Direktorka KBC-a Slavica Djukic-Dejanovic ponovila je danas u razgovoru sa clanovima privremenog kolegijuma svoju odluku da ostavku moze da podnese samo Vladi Srbije, koja je imenovala na tu funciju. Ona je rekla da vise nema motiva da ostane na mestu direktora KBC i dodala da "primopredaju duznosti zeli da obavi na legalan nacin". Slavica Djukic-Dejanovic visoki je funkcioner Socijalisticke partije Srbije i ranije je bila potpredsednik te partije, prenosi Beta.

Na danasnjem zboru radnika Medicinskog centra u Vranju prihvacene su ostavke direktora Medicinskog centra Blagoja Timcica, direktora bolnice Lazara Stankovica i direktora Doma zdravlja Miroslava Joksica. Na zboru radnika bili su zaposleni u Domu zdravlja i deo radnika vranjanske bolnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare