ZAHTEV DA SE SAZOVE ZBOR SVIH RADNIKA "PROGRESA"

Sreda, 18.10.2000.

14:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ZAHTEV DA SE SAZOVE ZBOR SVIH RADNIKA "PROGRESA" Krizni stab "Progresa" zatrazio je da se u tom preduzecu organizuje skup na kome bi se radnici izjasnili o poverenju rukovodstvu na cijem je celu Mirko Marjanovic. Prema recima potpredsednika Kriznog staba, Gordane Zarubice, nepoverenje predsedniku "Progresa" Mirku Marjanovicu, koji je i predsednik Vlade Srbije, vec je na zborovima radnika izrazilo vise od polovine zaposlenih, javlja Beta. Zarubica je istakla da su zahtev za smenu rukovodstva jednoglasno podrzali radnici najvecih direkcija "Progres" - "Autokuce" u Krnjaci i "Unutrasnje trgovine". U "Progresu" je, prema podacima radnika, zaposleno 700 ljudi, od cega je oko 100 na prinudnim odmorima.

Krizni stab "Progresa" zatrazio je da se u tom preduzecu organizuje skup na kome bi se radnici izjasnili o poverenju rukovodstvu na cijem je celu Mirko Marjanovic. Prema recima potpredsednika Kriznog staba, Gordane Zarubice, nepoverenje predsedniku "Progresa" Mirku Marjanovicu, koji je i predsednik Vlade Srbije, vec je na zborovima radnika izrazilo vise od polovine zaposlenih, javlja Beta. Zarubica je istakla da su zahtev za smenu rukovodstva jednoglasno podrzali radnici najvecih direkcija "Progres" - "Autokuce" u Krnjaci i "Unutrasnje trgovine". U "Progresu" je, prema podacima radnika, zaposleno 700 ljudi, od cega je oko 100 na prinudnim odmorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare