SUBOTICKI ODBOR SPO: BOROVIC DA ZAMENI DRASKOVICA

Sreda, 18.10.2000.

15:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SUBOTICKI ODBOR SPO: BOROVIC DA ZAMENI DRASKOVICA Suboticki odbor Srpskog pokreta obnove najavio je da ce na sednici Glavnog odbora stranke u nedelju zatraziti ostavke predsednika Vuka Draskovica i kompletnog Predsednistva, i za novog predsednika SPO-a predloziti clana Predsednistva Borivoja Borovica. "SPO Subotice ce pokrenuti inicijativu na sednici GO u nedelju da Draskovic podnese ostavku zbog konfuzije clanstva u vezi sa bojkotom izbora, isticanja gubitnickog predsednickog kandidata i pogresne procene vrha stranke koje su izazvale njen strahovit pad", kaze za Betu predsednik SPO Subotice Djuro Vucelic. On je dodao da je suboticki odbor SPO-a "jednoglasno" usvojio zahtev da zbog "katastrofalnih izbornih rezultata" clanovi Predsednistva , osim Borivoja Borovica, podnesu ostavke.

Suboticki odbor Srpskog pokreta obnove najavio je da ce na sednici Glavnog odbora stranke u nedelju zatraziti ostavke predsednika Vuka Draskovica i kompletnog Predsednistva, i za novog predsednika SPO-a predloziti clana Predsednistva Borivoja Borovica. "SPO Subotice ce pokrenuti inicijativu na sednici GO u nedelju da Draskovic podnese ostavku zbog konfuzije clanstva u vezi sa bojkotom izbora, isticanja gubitnickog predsednickog kandidata i pogresne procene vrha stranke koje su izazvale njen strahovit pad", kaze za Betu predsednik SPO Subotice Djuro Vucelic. On je dodao da je suboticki odbor SPO-a "jednoglasno" usvojio zahtev da zbog "katastrofalnih izbornih rezultata" clanovi Predsednistva , osim Borivoja Borovica, podnesu ostavke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare