ATINSKA POLICIJA U KRAGUJEVACKOM KAMIONU PRONASLA ORUZJE

Četvrtak, 19.10.2000.

20:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ATINSKA POLICIJA U KRAGUJEVACKOM KAMIONU PRONASLA ORUZJE Grcka drzavna agencija "ANA" prenela je da je u parkiranom belom kamionu sa kragujevackim tablicama policija u sredu uvece pronasla i zaplenila 44 pistolja marke "Zastava" kalibra devet milimetara, dva prazna sarzera, jedan automatski pistolj marke "Skorpion" kalibra 7,65 milimetara i sest bundi. U saopstenju policije dalje se navodi da je taj kamion usao u Grcku 13. oktobra, a nakon sinocnje akcije "pocela je potraga za vozacem i njegovim mogucim saradnicima, a sprovodi se i istraga u vezi sa utvrdjivanjem odredista zaplenjenog oruzja. Druga drzavna agencija MPA, javila je da su u blizini parkiranog kamiona uhapsena dvojica drzavljana SRJ, cija imena nisu saopstena, dok je treca osoba, za koju se pretpostavlja da je povezana sa uhapsenima, jos uvek u bekstvu, javlja Beta.

Grcka drzavna agencija "ANA" prenela je da je u parkiranom belom kamionu sa kragujevackim tablicama policija u sredu uvece pronasla i zaplenila 44 pistolja marke "Zastava" kalibra devet milimetara, dva prazna sarzera, jedan automatski pistolj marke "Skorpion" kalibra 7,65 milimetara i sest bundi. U saopstenju policije dalje se navodi da je taj kamion usao u Grcku 13. oktobra, a nakon sinocnje akcije "pocela je potraga za vozacem i njegovim mogucim saradnicima, a sprovodi se i istraga u vezi sa utvrdjivanjem odredista zaplenjenog oruzja. Druga drzavna agencija MPA, javila je da su u blizini parkiranog kamiona uhapsena dvojica drzavljana SRJ, cija imena nisu saopstena, dok je treca osoba, za koju se pretpostavlja da je povezana sa uhapsenima, jos uvek u bekstvu, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare