KUCAN MIRI PARTIZANE I DOMOBRANE

Sreda, 01.11.2000.

08:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KUCAN MIRI PARTIZANE I DOMOBRANE Slovenacki predsednik Milan Kucan u sredu ce, na Dan mrtvih, koji se slavi kao drzavni praznik, poloziti vence na spomen obelezja u Teharju i Frankolovu, gde su na kraju Drugog svetskog rata bila velika stratista zarobljenih domobrana, ustasa, cetnika i drugih saradnika okupatora, javlja Beta. U utorak popodne je slovenacki predsednik na ljubljanskim Zalama polozio vence na spomenike poginulim u borbi protiv okupatora u Drugom svetskom ratu, kao i na spomenik palim u ratu u Sloveniji 1991. godine.

Slovenacki predsednik Milan Kucan u sredu ce, na Dan mrtvih, koji se slavi kao drzavni praznik, poloziti vence na spomen obelezja u Teharju i Frankolovu, gde su na kraju Drugog svetskog rata bila velika stratista zarobljenih domobrana, ustasa, cetnika i drugih saradnika okupatora, javlja Beta. U utorak popodne je slovenacki predsednik na ljubljanskim Zalama polozio vence na spomenike poginulim u borbi protiv okupatora u Drugom svetskom ratu, kao i na spomenik palim u ratu u Sloveniji 1991. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare