NEMA RASKOLA U DOS

Sreda, 15.11.2000.

14:58

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NEMA RASKOLA U DOS Potpredsednik Demokratske altenative Nada Kolundzija u sredu je negirala mogucnost podela u DOS i optuzila SPS, kao glavnog krivca za nefunkcionisanje prelazne Vlade Srbije. Kolundzija je na konferenciji za stampu Koalicije DAN rekla da ne veruje ni rec premijeru Milomiru Minicu i ocenila da on ima problema sa kredibilitetom. "Njegova izjava da potpredsednici koce odrzavanje sednice vlade je komicna", rekla je Kolundzija, dodajuci da je Minic trebalo da uputi pozivno pismo za sednicu, pa da se vidi ko ne bi dosao. Ona smatra da insistiranje SPS da nacelnik Resora drzavne bezbednosti ostane na funkciji, pokazuje da se socijalisti plase razotkrivanja mnogih nezakonitosti i zloupotreba. Potpredsednik Demokratskog centra Stevan Lilic dodao je da bi Evropskoj uniji trebalo postaviti pitanje zasto je putovanje u zemlje clanice EU odobreno sefu SDB Radetu Markovicu, kada je protiv njega podneta krivicna prijava. Kako prenosi FoNet, on je, pri tome, negirao da ovakva odluka EU ima bilo kakve veze sa demokratskom opozicijom.

Potpredsednik Demokratske altenative Nada Kolundzija u sredu je negirala mogucnost podela u DOS i optuzila SPS, kao glavnog krivca za nefunkcionisanje prelazne Vlade Srbije. Kolundzija je na konferenciji za stampu Koalicije DAN rekla da ne veruje ni rec premijeru Milomiru Minicu i ocenila da on ima problema sa kredibilitetom. "Njegova izjava da potpredsednici koce odrzavanje sednice vlade je komicna", rekla je Kolundzija, dodajuci da je Minic trebalo da uputi pozivno pismo za sednicu, pa da se vidi ko ne bi dosao. Ona smatra da insistiranje SPS da nacelnik Resora drzavne bezbednosti ostane na funkciji, pokazuje da se socijalisti plase razotkrivanja mnogih nezakonitosti i zloupotreba. Potpredsednik Demokratskog centra Stevan Lilic dodao je da bi Evropskoj uniji trebalo postaviti pitanje zasto je putovanje u zemlje clanice EU odobreno sefu SDB Radetu Markovicu, kada je protiv njega podneta krivicna prijava. Kako prenosi FoNet, on je, pri tome, negirao da ovakva odluka EU ima bilo kakve veze sa demokratskom opozicijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare