TAJMS: OTKRIVEN LANAC KRIJUMCARA PROSTITUTKI NA KOSOVU

Subota, 18.11.2000.

21:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TAJMS: OTKRIVEN LANAC KRIJUMCARA PROSTITUTKI NA KOSOVU Britanska stampa u subotu prenosi da su medjunarodna policija i jedinice Kfora, tokom racije u barovima i privatnim kucama u centralnom Kosovu, otkrile 12 zena koje su prisilno drzane u javnim kucama. Kako prenosi radio Bi-Bi-Si londonski "Tajms" pise da je "razbijen lanac krijumcara seksualnog roblja na Kosovu" i da je u Kosovu Polju pronadjeno 12 devojaka iz Moldavije, od kojih je vecima u javnim kucama drzana mimo njihove volje. "Tajms" navodi reci zvanicnika Kfora, po kojem su u prostituciju umesani i Albanci i Srbi. Prvi su to cinili javno, u kaficima i barovima, dok su ovi drugi prostitutke nudili u privatnim kucama. Medjunarodne snage bezbednosti su u istoj akciji uhapsile vise ljudi, od kojih su neki, kako se veruje, bivsi clanovi OVK, pise"Tajms", dodajuci da je trgovina seksualnim robljem iz istocne Evrope razvijena od kada su medjunarodne snage preuzele upravu nad Kosovom, prenosi Beta.

Britanska stampa u subotu prenosi da su medjunarodna policija i jedinice Kfora, tokom racije u barovima i privatnim kucama u centralnom Kosovu, otkrile 12 zena koje su prisilno drzane u javnim kucama. Kako prenosi radio Bi-Bi-Si londonski "Tajms" pise da je "razbijen lanac krijumcara seksualnog roblja na Kosovu" i da je u Kosovu Polju pronadjeno 12 devojaka iz Moldavije, od kojih je vecima u javnim kucama drzana mimo njihove volje. "Tajms" navodi reci zvanicnika Kfora, po kojem su u prostituciju umesani i Albanci i Srbi. Prvi su to cinili javno, u kaficima i barovima, dok su ovi drugi prostitutke nudili u privatnim kucama. Medjunarodne snage bezbednosti su u istoj akciji uhapsile vise ljudi, od kojih su neki, kako se veruje, bivsi clanovi OVK, pise"Tajms", dodajuci da je trgovina seksualnim robljem iz istocne Evrope razvijena od kada su medjunarodne snage preuzele upravu nad Kosovom, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare