IMOVINSKO STANJE MOMIRA BULATOVICA

Utorak, 28.11.2000.

10:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

IMOVINSKO STANJE MOMIRA BULATOVICA Predsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Momir Bulatovic izjavio je u utorak da je njegovo imovinsko stanje, nakon isteka mandata saveznog premijera, "u svim bitnim elementima ostalo nepromenjeno". Bulatovic je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je za vreme boravka u Beogradu koristio sluzbeni smestaj koji je napustio kada mu je istekao mandat. "Nisam ni trazio, niti dobio stan, kucu ili neku drugu vecu materijalnu vrednost", istakao je Bulatovic. On je izrazio ocekivanje da ce i drugi drzavni funkcioneri, posebno iz redova SNP, objaviti svoje imovinsko stanje. Momir Bulatovic je podsetio da je izjavu o svom materijalnom stanju, na osnovu preporuke crnogorskog parlementa, dao i u avgustu 1997. godine.

Predsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Momir Bulatovic izjavio je u utorak da je njegovo imovinsko stanje, nakon isteka mandata saveznog premijera, "u svim bitnim elementima ostalo nepromenjeno". Bulatovic je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je za vreme boravka u Beogradu koristio sluzbeni smestaj koji je napustio kada mu je istekao mandat. "Nisam ni trazio, niti dobio stan, kucu ili neku drugu vecu materijalnu vrednost", istakao je Bulatovic. On je izrazio ocekivanje da ce i drugi drzavni funkcioneri, posebno iz redova SNP, objaviti svoje imovinsko stanje. Momir Bulatovic je podsetio da je izjavu o svom materijalnom stanju, na osnovu preporuke crnogorskog parlementa, dao i u avgustu 1997. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare