Super Žena i Pčelica poklanjaju knjige iz edicije "Posebni prijatelji"

Knjige edicije "Posebni prijatelji", izdavačke kuće Pčelica, osmišljene su sa ciljem da pomognu deci da razumeju i prihvate drugove koji imaju određene teškoće u razvoju.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dvoje najbržih čitalaca, koji na mejl lifestyle@b92.net pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona), osvojiće po jednu knjigu.


Potrebno je navesti naslov knjige koju biste želeli da dobijete.

Svaka knjiga obrađuje jednu temu sa aspekta inkluzivnog obrazovanja, a njihov značaj se ogleda u razvijanju empatije i tolerancije prema deci koja su samo naizgled drugačija od svojih vršnjaka.

U ovoj ediciji objavljene su četiri knjige:

Neobičan duet - deca i slabovidost

U ovoj ilustrovanoj knjizi upoznajte psa Lea i njegovog posebnog prijatelja Nikolu, koji je isti kao ostala deca, ali mu čulo vida nije tako razvijeno kao njihovo.

Mali šahista - deca i nagluvost

U ovoj ilustrovanoj knjizi upoznajte kunića Zoju i njenog posebnog prijatelja Filipa, koji je isti kao ostala deca, ali mu čulo sluha nije tako razvijeno kao njihovo.

Sanjin svet - deca i autizam

U ovoj ilustrovanoj knjizi upoznajte macu Avu i njenu posebnu drugaricu Sanju, koja je ista kao ostala deca, ali je često u svom svetu.

Porodica vilenjaka - deca i paraliza

U ovoj ilustrovanoj knjizi upoznajte ponija Stelu i njenu posebnu drugaricu Milu, koja je ista kao ostala deca, ali joj noge nisu tako snažne i pokretne kao njihove.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu