Udata za Srbina, olimpijsku bronzu i srebro na evropskom prvenstvu osvojila trudna

Francuska košarkašica Valerijan Vukosavljević objavila je nekoliko dana posle Olimpijskih igara divne vesti. Ona će postati majka, a takođe je u jednom intervjuu obelodalila da je u Tokiju igrala trudna.

Četvrtak, 12.08.2021.

09:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Valerijan Vukosavljević, supruga srpskog košarkaša Filipa Vukosavljevića je osvojila dve velike medalje tokom trudnoće. Sa Francuskom je osvojila srebro na Evrobasketu i bronzu na Olimpijskim igrama. U obe utakmice za medalju je igrala protiv selekcije Srbije.

"Nisam se uplašila, naprotiv bila sam veoma srećna kada sam čula lepe vesti, jer smo suprug i ja to planirali. Pošto sam sportista moj ginekolog je rekao da neće biti problema da treniram tri i po meseca u trudnoći. I da mogu da igram Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre", preneo je Danas.

Valerijan je na svom Instagramu objavila fotografiju sa osvojenim medaljama i pokazala trudnički stomak i poslala je emotivnu poruku:

"Šampion Francuske, vicešampion Evrope i olimpijska bronza, ali moja najbolja medalja je sve vreme bila topla. Sad je vreme da se odmorim, uživam u ovoj trudnoći sa mužem i porodicom! Vraćam se na terene posle pauze. Novi susret vam zakazujem za 2022. godinu, kada ću biti ponovo na parketu i kao i uvek sa velikim ciljevima", napisala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.