Slavni komičar podelio porodičnu fotografiju sa zimovanja; ženi - neprijatno FOTO

Džimi Falon, voditelj američkog tok-šoua The Tonight Show, nedavno je podelio fotografiju sa porodičnog odmora, a smeh njegovih pratilaca izazvao je jedan detalj.

Utorak, 01.02.2022.

12:44

Izvor: B92

Slavni komičar podelio porodičnu fotografiju sa zimovanja; ženi - neprijatno FOTO
Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

Podeli:

Slavni komičar slikao se sa svojim ćerkama - Vini Rous i Frencis Koul, a zasluge za fotografisanje pripale su njegovoj ženi Nensi koja, prema Džimijevim rečima, nije bila oduševljena svojim zadatkom.

"Mogao sam da primetim koliko je moju ženu bilo sramota zbog naših usklađenih odela, po tome kako je brzo volontirala da nas fotografiše", stavio je on u opisu 'sporne' fotografije.

Njih troje su nosili bele kombinezone sa koloričnim detaljima, a na osnovu fotografije može se videti da su uživali u zimskim čarolijama.

Mnogi njegovi pratioci na Instagramu komentarisali su fotografiju, te su se našalili i da je njihovom psu, Geriju, neprijatno.

"Gde je odeća za Gerija", "Pas izgleda posramljeno, takođe", "Vaš pas se pita: ' Zašto sam ovde'", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara fotografiju jedne porodične idile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.