V.D. DIREKTORA "29. NOVEMBRA" PODNEO OSTAVKU

Ponedeljak, 23.10.2000.

10:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

V.D. DIREKTORA "29. NOVEMBRA" PODNEO OSTAVKU Vrsilac duznosti direktora suboticke Industrije mesa "29. novembar" Milenko Aleksic podneo je ostavku na tu funkciju, pise u ponedeljak novosadska "Vojvodina", prenosi "Beta". List navodi da je Aleksic ostavku podneo u proslu sredu na sednici Upravnog odbora, a kao razlog za ostavku je naveo da je to ucinio "svojevoljno" i da na njega "nije vrsen nikakav protisak". "Sugerisano mu je da nije u redu da bude direktor na dva mesta. On je, inace, dugogodisnji direktor suboticke spedicije 'Intersped', a na toj funkciji zadrzao se i kada je 1. jula ove godine preuzeo duznost v.d. direktora '29. novembra'", navodi "Vojvodina". List dodaje da je za novog v.d. direktora "29. novembra"imenovan dosadasnji sef proizvodnje Djerdj Kemenci.

Vrsilac duznosti direktora suboticke Industrije mesa "29. novembar" Milenko Aleksic podneo je ostavku na tu funkciju, pise u ponedeljak novosadska "Vojvodina", prenosi "Beta". List navodi da je Aleksic ostavku podneo u proslu sredu na sednici Upravnog odbora, a kao razlog za ostavku je naveo da je to ucinio "svojevoljno" i da na njega "nije vrsen nikakav protisak".

"Sugerisano mu je da nije u redu da bude direktor na dva mesta. On je, inace, dugogodisnji direktor suboticke spedicije 'Intersped', a na toj funkciji zadrzao se i kada je 1. jula ove godine preuzeo duznost v.d. direktora '29. novembra'", navodi "Vojvodina". List dodaje da je za novog v.d. direktora "29. novembra"imenovan dosadasnji sef proizvodnje Djerdj Kemenci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare