PDS TRAZI PREDSEDNICKE IZBORE I SMENE U VJ, MUP-U, SUDSTVU

Petak, 27.10.2000.

17:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PDS TRAZI PREDSEDNICKE IZBORE I SMENE U VJ, MUP-U, SUDSTVU Pokret za demokratsku Srbiju ocenio je u petak da je neophodno raspisivanje vanrednih predsednickih izbora u Srbiji, smenjivanje "najzescih zastupnika Slobodana Milosevica" iz drzavnih institucija i pozivanje na odgovornost onih koji su ucestvovali u "kradji narodne imovine, ukljucujuci i izbornu kradju", javlja Beta. U saopstenju PDS-a navodi se da nema razloga za nesprovodjenje vanrednih predsednickih izbora i istice da bi Demokratska opozicija Srbije trebalo da na te izbore izadje jedinstveno. PDS je apelovao na DOS da ocuva minimum ravnopravnih odnosa izmedju clanica, postujuci realnu snagu stranaka i pokreta, kroz raspodelu ucesca u vlasti i poslanickih mandata.

Pokret za demokratsku Srbiju ocenio je u petak da je neophodno raspisivanje vanrednih predsednickih izbora u Srbiji, smenjivanje "najzescih zastupnika Slobodana Milosevica" iz drzavnih institucija i pozivanje na odgovornost onih koji su ucestvovali u "kradji narodne imovine, ukljucujuci i izbornu kradju", javlja Beta. U saopstenju PDS-a navodi se da nema razloga za nesprovodjenje vanrednih predsednickih izbora i istice da bi Demokratska opozicija Srbije trebalo da na te izbore izadje jedinstveno. PDS je apelovao na DOS da ocuva minimum ravnopravnih odnosa izmedju clanica, postujuci realnu snagu stranaka i pokreta, kroz raspodelu ucesca u vlasti i poslanickih mandata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare