NASTAVLJA SE PRIKUPLJANJE POTPISA ZA HAPSENJE MILOSEVICA

Subota, 02.12.2000.

14:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NASTAVLJA SE PRIKUPLJANJE POTPISA ZA HAPSENJE MILOSEVICA Klub mladih Srpskog pokreta obnove iz Novog Sada saopstio je u subotu da ce zbog velikog interesovanja gradjana produziti i tokom vikenda svoju akciju prikupljanja potpisa za hapsenje bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica. U saopstenju se navodi da je juce svoj potpis dalo preko 150 Novosadjana i dodaje da je akcija prosirena na teritoriju cele Srbije, gde je inicijativu podrzalo "vise desetina hiljada gradjana". "Naglasavamo da uspeh inicijative zavisi od samih gradjana i njihovog masovnog odziva. Kada broj potpisa predje vise stotina hiljada, ni javni tuzioci, ni nova vlast vise nece moci da ignorisu volju naroda", ocenjuje se u saopstenju, prenosi Beta.

Klub mladih Srpskog pokreta obnove iz Novog Sada saopstio je u subotu da ce zbog velikog interesovanja gradjana produziti i tokom vikenda svoju akciju prikupljanja potpisa za hapsenje bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica. U saopstenju se navodi da je juce svoj potpis dalo preko 150 Novosadjana i dodaje da je akcija prosirena na teritoriju cele Srbije, gde je inicijativu podrzalo "vise desetina hiljada gradjana". "Naglasavamo da uspeh inicijative zavisi od samih gradjana i njihovog masovnog odziva. Kada broj potpisa predje vise stotina hiljada, ni javni tuzioci, ni nova vlast vise nece moci da ignorisu volju naroda", ocenjuje se u saopstenju, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare