KOSTUNICA 11. DECEMBRA U ITALIJI

Ponedeljak, 04.12.2000.

15:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KOSTUNICA 11. DECEMBRA U ITALIJI Predsednik SRJ Vojislav Kostunica otputovace 11. decembra u zvanicnu radnu posetu Italiji, saopstio je u ponedeljak Kabinet predsednika SRJ. Kako prenosi Beta, u saopstenju se precizira da ce Kostunica u Italiju otputovati na poziv predsednika Italije Karla Azelja Campija. U Rimu je potvrdjeno da ce jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica uciniti zvanicnu posetu Italiji, javlja Rojters, a prenosi FoNet. Predsednik SRJ ce se tom prilikom sresti sa italijanskim predsednikom Karlom Aceljom Campijem, premijerom Djlijanom Amatom i sefom diplomatije Lambertom Dinijem. Amato je bio prvi sef jedne evropske vlade koji je posetio Beograd nakon sto je Kostunica preuzeo duznost predsednika. Predsednik SRJ bice prvi jugoslovenski zvanicnik koji ce posetiti Italiju nakon proslogodisnjeg NATO bombardovanja.

Predsednik SRJ Vojislav Kostunica otputovace 11. decembra u zvanicnu radnu posetu Italiji, saopstio je u ponedeljak Kabinet predsednika SRJ. Kako prenosi Beta, u saopstenju se precizira da ce Kostunica u Italiju otputovati na poziv predsednika Italije Karla Azelja Campija. U Rimu je potvrdjeno da ce jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica uciniti zvanicnu posetu Italiji, javlja Rojters, a prenosi FoNet. Predsednik SRJ ce se tom prilikom sresti sa italijanskim predsednikom Karlom Aceljom Campijem, premijerom Djlijanom Amatom i sefom diplomatije Lambertom Dinijem. Amato je bio prvi sef jedne evropske vlade koji je posetio Beograd nakon sto je Kostunica preuzeo duznost predsednika. Predsednik SRJ bice prvi jugoslovenski zvanicnik koji ce posetiti Italiju nakon proslogodisnjeg NATO bombardovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare