CETVORICA HOLANDJANA CE BITI OSLOBODJENI

Ponedeljak, 09.10.2000.

16:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

CETVORICA HOLANDJANA CE BITI OSLOBODJENI Vlasti u Beogradu pristale su u ponedeljak da oslobode cetvoricu Holandjana, uhapsenih u julu zbog sumnje da su planirali ubistvo tadasnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Milosevica, izjavio je Rojtersu advokat jednog od optuzenih Zoran Jovanovic, prenosi Beta. Otpravnik poslova holandske ambasade u Beogradu razgovarao je o oslobadjanju u petak sa predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom.

Vlasti u Beogradu pristale su u ponedeljak da oslobode cetvoricu Holandjana, uhapsenih u julu zbog sumnje da su planirali ubistvo tadasnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Milosevica, izjavio je Rojtersu advokat jednog od optuzenih Zoran Jovanovic, prenosi Beta. Otpravnik poslova holandske ambasade u Beogradu razgovarao je o oslobadjanju u petak sa predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare