CEROVIC: SIGURNE KADROVSKE PROMENE U JUL-U

Ponedeljak, 09.10.2000.

15:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

CEROVIC: SIGURNE KADROVSKE PROMENE U JUL-U Visoki funkcioner Jugoslovenske levice i ministar turizma Srbije Slobodan Cerovic izjavio je u ponedeljak da ce u toj partiji sigurno doci do kadrovskih promena. "Ne mogu unapred komentarisati te promene, jer o tome mora stranka da zauzme stav", odgovorio je Cerovic na molbu novinara da kaze nesto o tim promenama. Komentarisuci izjave nekih funkcionera JUL-a, Cerovic je rekao da posle proslonedeljnih dogadjaja u zemlji licno nije imao nikavih problema, niti ga je bilo ko napao. On je dodao da licno smatra da s obzirom na postojecu situaciju treba "raspisati izbore za republicke poslanike". "Ova vlada ne uziva dovoljno autoriteta u privredi, drustvenim preduzecima, u stanovnistvu, i ovako dugo ne bi mogla da izdrzi", rekao je Cerovic u Skupstini Srbije. On, medjutim, nije mogao da odgovori na pitanje da li je JUL ucestvovao u danasnjim pregovorima poslanickih grupa u Narodnoj skupstini Srbije, a pitanje o tome da li ce JUL na republicke izbore izaci sam ili u koaliciji ocenio je kao preuranjeno.

Visoki funkcioner Jugoslovenske levice i ministar turizma Srbije Slobodan Cerovic izjavio je u ponedeljak da ce u toj partiji sigurno doci do kadrovskih promena. "Ne mogu unapred komentarisati te promene, jer o tome mora stranka da zauzme stav", odgovorio je Cerovic na molbu novinara da kaze nesto o tim promenama.

Komentarisuci izjave nekih funkcionera JUL-a, Cerovic je rekao da posle proslonedeljnih dogadjaja u zemlji licno nije imao nikavih problema, niti ga je bilo ko napao. On je dodao da licno smatra da s obzirom na postojecu situaciju treba "raspisati izbore za republicke poslanike". "Ova vlada ne uziva dovoljno autoriteta u privredi, drustvenim preduzecima, u stanovnistvu, i ovako dugo ne bi mogla da izdrzi", rekao je Cerovic u Skupstini Srbije. On, medjutim, nije mogao da odgovori na pitanje da li je JUL ucestvovao u danasnjim pregovorima poslanickih grupa u Narodnoj skupstini Srbije, a pitanje o tome da li ce JUL na republicke izbore izaci sam ili u koaliciji ocenio je kao preuranjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare