DIMITRIJEVIC: PUT KA DEMOKRATIJI JE OSLOBODJEN

Ponedeljak, 16.10.2000.

21:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DIMITRIJEVIC: PUT KA DEMOKRATIJI JE OSLOBODJEN Srbija se nakon svrgavanja Slobodana Milosevica nalazi na jednoj tacki, odakle vise nema povratka, ocenio je direktor beogradskog Instituta za ljudska prava, prof. dr Vojin Dimitrijevic, prenosi Beta. On je u izjavi za "Kurir" optimisticki rekao da je time put ka demokratiji oslobodjen. "Omladina se pre svega u potpunosti nalazi iza novog predsednika Vojislava Kostunice i Demokratske opozicije Srbije", dodao je on. Kako javlja dopisnik radija B92, Dimitrijevic je, primajuci nagradu austrijske fondacije "Bruno Krajski" za ljudska prava, izjavio da je ovo prva nagrada koju je organizacija dobila od svog osnivanja, 1995. On je izrazio zadovoljstvo "sto zivi u zemlji u kojoj se, posle promena, moze pristupiti zadatku izgradnje drustva u kome se postuju ljudska prava".

Srbija se nakon svrgavanja Slobodana Milosevica nalazi na jednoj tacki, odakle vise nema povratka, ocenio je direktor beogradskog Instituta za ljudska prava, prof. dr Vojin Dimitrijevic, prenosi Beta. On je u izjavi za "Kurir" optimisticki rekao da je time put ka demokratiji oslobodjen. "Omladina se pre svega u potpunosti nalazi iza novog predsednika Vojislava Kostunice i Demokratske opozicije Srbije", dodao je on. Kako javlja dopisnik radija B92, Dimitrijevic je, primajuci nagradu austrijske fondacije "Bruno Krajski" za ljudska prava, izjavio da je ovo prva nagrada koju je organizacija dobila od svog osnivanja, 1995. On je izrazio zadovoljstvo "sto zivi u zemlji u kojoj se, posle promena, moze pristupiti zadatku izgradnje drustva u kome se postuju ljudska prava".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare